DET BÖRJADE

Det började säkert som en liten nysning från bonden Bengtsson i nedre skåneregionen när han va ute en tidig morgon och mjölkade sina kossor, Nysningen tog full fart mot landsvägen där bussbritta nyss plockat upp lilla Frida 9 år som skulle till skolan. Lilla Fridas kännsliga imunförsvar tog emot nysningen och hon kletade av sig på hela bussen,

I bussgaraget så städade Abraham ur bussen från alla de möjliga saker som barnen lämnat med sig, Abraham hade inte tillgång till vatten så han kunde inte tvätta av sig sina händer innan han skulle rengöra nästa buss som skulle avgå till stockholm timmarna senare.

i stockholmsbussen satt Arne och fiffinurlade ut han kännde sig lite risig, väl i stora hufvudstaden smetade han av sig mot alla möjliga räcken och handtag, en halvbakfull André kommer springandes mot tunnelbanan där han sätter handen mot ena räcket och glömmer av att tvätta händerna när han kommer till jobbet.

PROSIT!

Så nu är jag förkyld! näsan och ögonen rinner, kroppen mår sisådär och jag nyser som en tok! hallelulija för förkylning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0