DÄR BUSAR VI INTE DOM HAR VÄRSTA HUNDEN YA...

DÄR BUSAR VI INTE DOM HAR VÄRSTA HUNDEN YAO! är hos johanna och dedde och flyttstädar, tog en cigg på ballkongen när jag såg ett gäng med invandrar barn som sprang in i portar för bus eller godis, dom har i vanliga fall en hund, ( en sån där farlig kamphund ni vet) världens snällaste, hörde hur dom sa, nej nej dom har värsta hunden yao gå inte dit! RESPEKT!


jag leker medeltidsmann! är just nu på sjä...

dsc00102 (MMS)

jag leker medeltidsmann! är just nu på sjätte tunnan och tar en öl och terroriserar syrran som praktiserar här:-D


SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL!!  på g he...

dsc00096 (MMS)

SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL!!  på g hem från jobbet, har lyckats klara av månadagen galant! läste precis metro, kom till sista sidan med insändare, elvis ,horoskop, jag vart glad när jag såg elvis, men när jag läste elvis blev jag inte lika glad! elvis i metro läggs ner!!! hur fan kan man göra så? ja jag är jätte upprörd! här får man följa elvis varje dag i hur många år som helst och så pang tar det dlut! DET SUGER!!


DET ÄR JU INTE SÅDÄR GUCCI DYRT!

Ja nej jomenvisst! hur många såg lyxfällan idag? hoppas det va många!! va nog det absolut roligaste avsnittet på mycket länge! stans största blondin! platinablond, med brunkrämsränder konstig röst och miljarder gucciväskor och ett sött litet guldkort ! väl tittbart på tv3 play säkert!!



skapade en FB grupp som heter " det är ju inte sådär guccidyrt"

Annars då? inget nytt för dagen? jag är rätt seg just nu! sitter och väntar på att syrran ska komma hem så jag kan få sova! hon har praktik inne i stan på en krog! kan ju inte låte henne knallla runt i sätra helt alone

Imorgon så kommer vår gudson hit över helgen :D det kommer bli rooooooligt :D kanske inte så spännande att gå upp 07.00 en lördag och söndag,


Kokain är farligt farligt Å extacy e också Farligt!

Godmorgon världen! hallå hallå! hej hej hej! godagens tjenixen tjena tjabba haaaaaaallåååååååååååååååååååååå!
Kokain är farligt farligt Å extacy e också Farligt! jag vet inte vart det kom ifrån, men jag hade den rally låte i huvudet när jag åkte tunnelbana imorse!



Imorse ville jag verkligen absolut inte gå upp! klockan ringde första rundan 06,50, jag låg i fosterställning inlindad som en mumie i täcket, jag stack ut en tå och kände att det va iskallt i rummet, jag ville inte gå upp! det va kallt! Prixie satt i fotändan och såg sådär busig ut som bara en nyvaken kattunge kan göra, insåg att det va dags att gå upp för att hon inte skulle väcka en sovande babe brevid mig.

häromnatten höll hon mig vaken till halv 3!!!! hon gjorde allt för att jävlas med husse, vart ca 3 timmars sömn den natten, inte okej när man ska upp tidigt till jobbet!!!



Jag är sinnesjukt frusterrad just nu! nej inte sexuellt! vart snusk igår :P åh föresten MÅSTE rekomendera en blogg!
http://sexbarasex.blogg.se/ troligtvis blir det fel med länkningen, men klicka på det vita :P

okej frustrationen är denna, jag försöker ladda nya listor på jobbet, har aldrig gjort det själv, har en milslång manual att följa, okej den är inte så lång, bara 7-8 sidor men endå! men nu har jag kört fast totalt, våran datatekniker behagar inte svara i telefon, jag kan inte fortsätta, jag vill få det klart! jag vill lära mig! vill ju inte göra fel för då blir det totalkaos!


funderar på att gå ut och röka! det är kallt ute, men det är inget emot va det kommer va i vinter! denna vintern ska tydligen bli värre än den förra och ÄNNU kallare! rykten säger 50 minusgrader, den kylan lär iof va uppe i norr men endå! får man gå ut när det är 50 minus? vågar man gå ut? kan man kissa ute då? jobbigt om strålen fryser till is och så står man d'är och få vänta på att bli upptinad!




SÖNDAGENS GODA GÄRNING ÄR AVKLARAD! Gav...

SÖNDAGENS GODA GÄRNING ÄR AVKLARAD! Gav mina stackars ensamma kronor i plånboken ett nytt hem hos en av stockholms hemlösa, jag kan ha hamnat i samma tub som stans skönaste t-banechaffis, fick ett varmt välkomnande till sköna varma slussen, vi skulle se upp för dörrarna, vi fick inte klämma varken, armar näsor eller bakdelar, han avslutade med ett långt och härligt hååååll i er för nu draaaaaar vi!!


IDAG ÄR DET EN SÅN DAG

Idag är det en sån dag på jobbet då jag bara vill sitta ute på gården och kedjeröka och dricka mängder med kaffe tills det sprutar ut nikotin och kaffe ur mina öron

Då är vi inne på en hel måndad som snusfri! det känns najs! fast jag måste ju erkänna att jag är GRYMT sugen på att ta en snus , jävligt jätte mega sugen! funderar på och kila ner till nån affär och köpa nåt nikotinfritt,


DEN BLÅÖGDA KVINNAN MED MUSTACH SPÄNNDE SI...

dsc00086 (MMS)

DEN BLÅÖGDA KVINNAN MED MUSTACH SPÄNNDE SINA BLÅ ÖGON I MINA GRÖNBLÅ OCH SA nu ska jag suga ut din själ, jag blängde tillbaka med ett brett flin på mina läppar, jag hade hamnat mitt i en möhippa, nu àr jag på g hem till förorten! har vart i mina gamla innerstads hoods och härjat! jag e sugen på en whiskey cola!


DET LUKTAR 90 TAL!DET LUKTAR 90 TAL, Sitte...

DET LUKTAR 90 TAL!DET LUKTAR 90 TAL, Sitter på tuben på g hem och lyssnar på 2 grabbar som jämnför förort med innerstad det är en grymt kul diskution, nyss satte det sig en tjej brevid mig som tuggar tuggummi, lukten påminner om 90 talet rätt najs!! innan jag landar hemma ska jag shoppa ölkorv och nåt annat najs, fredagsmyset är fett nära!


VINKAR HEJ HEJ TILL MINA NYA LÄSARE

Tjenixen tjabba hallå på er allihopa! Sitter på kontoret och ugglar med en kopp kaffe och full mage. Jag är nöjd väldigt nöjd just nu! fredagschillar med lite lugna favrotier på jobbet det är grejer det!

Ser att det tillkommit lite nya härliga läsare, det kan väl inte ha och göra med en tråd på flashback?? ne det kan jag väl aldrig tro :P

Ja yes ja! okej det är fredag! ännu en vecka har gått, jag är alltså en vecka äldre, det är väl smällar man får ta ibland, Ikväll när jag kommer hem är det tydligen bara jag och katten, tjejen ska hem till en tjejkompis och glo på idol, vad ska man hitta på då? ska nog trycka ner mig i soffan med en redig köttbit och en iskall öl, sen en eller två ölkorvar med en iskall öl, låter prima fisken!

Imorgon är jag tydligen utslängd för det ska va tjejkväll hemma, vad ska man hitta på då? vem bjuder hem mig för en omgång FIFA 11??? jag är spelsugen, sjukt spelsugen!



Fan nu blev jag sådär eftermaten seg som man kan bli! skulle sitta fint med en soffa eller en säng som man kunde slänga sig på och vila en stund! får väl lägga mig på köksbordet i fikarummet en stund och titta på sprickorna i taket.

Vi höres om en stund : )


JAG VANDRAR OMKRING I STRINGTROSOR!

Nej jag befinner mig inte längst ner i tvättkorgen, nej jag va inte så stressad till jobbet idag att jag av misstag tog tjejens string på mig, nej det är snarare så att jag har alldeles för löst sittande kallingar som åker upp i röven så fort man sätter sig, nu är ju min fundering, är det verkligen så obekvämt med string som jag tror ?



Just nu sitter jag på jobbet och rullar tummarna! hade ett långt möte när jag kom in, tråkigt med möten men det va väl givande på sitt sätt tror jag!

Efter mötet så satte jag igång att rensa papper, jag begravde mig själv i tidernas största pappershög, trodde jag skulle bli fast nånstans i mitten, men jag kämpade på och såg ett slut på skiten! ibland hatar jag att jobba på kontor med allt jävla papper!


Fått en hel del gjort nu under kvällen! det är rätt najs!


Nu på lördag har tjejen tjejkväll hemma så då är jag utkickad åt helvete, undrar vad man ska hitta på? förslag motages !


barnvakt till tre små terrorister, är på u...

dsc00081 (MMS)

barnvakt till tre små terrorister, är på underbara barnmässan just nu, plötsligt försvinner alla 3 tjejer och lämnar mig ensam med 3 st dreggelbomber


DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS! jajjamensan fa...

dsc00079 (MMS)

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS! jajjamensan fattas bara! det är fan fredag! jag står i köket och fixar kött, och pasta och damerna tittar på idol i soffan, har kläckt en whiskey cola för att fira in fredagen


fredag fredag fredag fredag fredag fredag ...

fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag!!!:-D


RSS 2.0