HUR MÅNGA HAR DU HAFT SEX MED*?

Jag avslutade min ûber sköna helg med att ta reda på hur många jag EGENTLIGEN haft sex med! enligt knull trädet så har jag haft sex med ca 2000 pers! det är rätt sjukt om man börjar tänka i dom banorna!

jag tror jag tar med mig den vetskapen nu till sängen och går och sover!

För övrigt så har jag haft en kalashelg som jag tänker berätta mer om imorgon ;D

Nu är det bed time!


FÖRNEDRINGEN VA TOTAL!

Jag lyckades ta mig ifrån jobbet tidigare än vanligt, jag hade Maria i örat och vi snacka lite skit som vanligt, Vid Gamla stan ser jag att tuben står inne och jag frågar Maria " ska jag springa eller ska jag vänta?"

Maria sa spring så jag sprang! upp för trappan som en smidig gasell med ledproblem!, jag slänger upp dörren till perongen, hör pipet som talar om att dörrarna stängs! jag tar ett smidigt stort kliv , känner hur foten glider onormalt och "SMAAAAAACK Pang bom krasch" jag kraschade rakt ner i dom hårda stenplattorna med bägge knäna, i min plåga ser jag hur dörrarna stängs,

tystnad i örat, tätt följt av ett " Vad hände" "garv"

jag kände hur hela den proppfulla vagnen glodde som ugglor mot mig när jag låg där och vred mig i plågor! men som ett mirakel hade chaffisen sett mitt smida 10 poängs fall och tyckt synd om mig och öppnat dörrarna, jag hasade mig snabbt genom vagnen med en garvande Maria i örat!

Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva förnedringen av att halka och slå halvt ihjäl mig i jakten på tunnelbanan! jag flööög som en vante på gamla stans perong



IDAG HATAR VI!

1 Att komma in till jobbet på morgonkvisten och få reda på att man jobbar kväll

2 Cyklister

3 Brödknivar!

Jag vaknade upp av mina egna bakisfisar imorse, Dom va inte nådiga kan jag säga! tur att babe sov annars hade hon flytt! Igår kväll satt vi på KK och hinkade bira och snackade skit! ûber najs! Jag drog igång kaffebryggarn, tog en kaffe och en cigg på ballen, slängde mig in i en dusch och sen bar det av till jobbet.

10 meter från jobbet får jag sms från min kollega som är nyopererad " kan du ta mitt pass ikväll jag har sjukt ont och kan inte sova" ja det va bara att glida upp på kontoret, tömma väskan och rulla hem igen för lite slötid på soffan! surt sa räven med att börja sent när man egentligen börjar tidigt.

Cyklister!!! Dessa jävla rixidioter som invaderar stadens cykelbanor nu när det e sommar! Här i Gamla stan är det en lek med döden varje gång man ska korsa cykelbanan, Dom kommer susandes som dårar, inte en tanke på att dom vid minsta feltramp kan fara åt helvete! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har blivit påkörd av dessa idioter, orakade medelåldersmän i svettiga kostymer som far fram som att dom ägde stan!

Dom vägrar stanna där dom ska stanna för att släppa över oss som tar sig fram till fots, igår va det två modiga byggjobbare med en stor plyfaskiva som offrade sig för oss gående, dom klev rakt ut och stoppa alla muppar MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA fittor!

Imorgon funderar jag på att ta med ett järnrör som man kan dra rakt in i ekrarna på cyklarna så att dom far all världens väg!





Igår på g hem så råka jag gå lite på cykelbanan, hörde et pling bakom mig och försökte flytta på mig, det gick sådär eftersom till vänster om mig rullade en barnvagn, jag hörde " jävla fetto" från cyklisten bakom, tyvärr hann jag aldrig slänga nåt på honom, men ser jag honom igen så ska jag fan offra min kamera!

Brödknivar är livsfarliga! skulle skära upp min baguette imorse, det gick bra i 3 sekunder sen skar jag av mig halva tummen ( okej det va ett pyttelitet skärsår men endå) :P



over and out!


André VS Mike Tyson!

imorse fick jag ett väääääldigt skumt och udda samtal! Ett nummer som jag inte har ringde, antog att det va nån från jobbet, Men det va det inte.

samtalet

Jag " ja André"

andra sidan luren " ey mannen vem är du?

Jag " ja André heter jag"

andra sidan " Ey jag har hittat en telefon tänkte om du kände igen det här numret så jag kan lämna tillbaka den"

jag kände inte igen numret, MEN vart jävligt chockad över att nån hittat en mobil och sen ringer mig, ärlig snubbe!

Nu till Rubriken

Det känns som att jag har gått 7 ronder med Mike Tyson, hela min kropp är mörbulltad! jag har åkt på nån riktigt jobbig förkylning!!! började för några veckor sen med lätt hosta, snuva och lite feber, övergick till grym hosta! Nu har jag hostat så mkt att jag har sjuk träningsvärk i magen, om jag går ner några kilo lär jag nog ha ett sexpack därunder :D

Det har varit en sjuuuukt irriterande hosta!!! slem,ret hosta av den allra bästa typ! kommer helt oanonserat så det har vart lite läskigt faktiskt!

________________________________


hmmmm okej det är tosdag imorgon! då blir det grillparty för hela slanten! jag hoppas du kommer!


RSS 2.0