MASTODONT BLOGG!

Det är lika bra att förvarna dig kära läsare, Jag kommer skriva ett dunderinlägg! orkar du läsa? :P

Det hoppas jag verkligen!

Jag ligger nu som en fet gråsäl i soffan i en riktig jävla matkoma! jag är så sinnesjukt jävla mätt så ni anar inte! Idag va det jag som stog för maten i huset! potatis, kött och wookgränsaker med vitlökssmör! sinnesjukt jävla gott!

Innan jag drog igång med maten så gick jag en rond med diskmaskinen, Det är nämligen så att när man diskar så kommer det vatten ner i en slang som sakta men säkert fyller på diskmaskinen! upptäcker man inte detta på en vecka eller nått och öppnar den bemöts man av en odööööör utan dess like! ni kan ju själva tänka er alla lukter som bildas när man diskat...

Det är fan vidrigt! jag fick vira runt en halsduk ett par varv för munnen för att inte få i



Jag har nu under kvällen återhämtat mig från ett nästan 4 dagar långt migränanfall! Det började med att jag fick sjukt ont i nacken efter att jag sovit som nått jävla miffo, Värken letade sig upp i huvudet och utvecklades till sjukt jobbig migrän, ingen dunder smärta men det va fan jobbigt! typ som en lång utdragen bakfylla!

Jag har knaprat piller som en jävla dåre senaste dagarna men INGET har hjälpt : ( igår på morgonen trodde jag att jag vart drabbad av svinet, jag mådde så sjukt dåligt och ville bara lägga mig i fosterställning på golvet i badrummet och må dåligt! helst med en flaska sprit i handen :P
 
Men nu mår jag iaf bra :D efter en dos najs sex så mår man kalas bra :D

apropå smärta så hittade jag nyss en bild på mitt trasiga ben!



Så här såg det ut efter att jag trillat ner för en trapp på fyllan :P vackert eller hur :D

Haha vi va på erotikmässan igår kväll, jag hade pumpat i mig en REDIG dos med piller så att jag kunde behaga komma iväg, Jag, Millan, Olof, Jokke, Jimmy, Maja och Julia knallade runt på mässan och kolla på massa grymma grejer :D tänk va mkt roliga sexgrejer det finns :D

Vi stog och glodde och pillade på några lösfittor :P haha jag fattar inte riktigt att folk tycker att det är skönt att "sätta" på en sån ? känndes inte så verklighetstroget när man stoppa ner fingrarna i en :P

har du testat??



Det vart iaf en del shopping för mig och babe :D Hon har hittat en ny bästa väb :P


Jag MÅSTE bara berätta vad jag pysslade med på tuben häromdagen, jag hade suttit på jobbet och ugglat i ca 90 min efter att jag hade slutat, av nån konstig anledning orka jag inte åka därifrån, men jag kom iaf iväg och skulle möta upp babe i liljeholmen, jag fick med min vanliga tur åka skruttibangbang tåg, sånna där gamla skruttvagnar!

Jag fick en liten lättare hostatack efter att ha svalt lite saliv fel, mitt i hostatacken kännde jag hur en nysning va på g, jag drog upp armen ännu mer, Eftersom att folk är livrädda för hostande och snorande så skydda jag så gott det gick, jag gjorde stans största nysning, snoret flög åt alla håll och kanter av nån skum anledning, Folket började skruva på sig, titta konstigt på mig, gå längre bak i vagnen, Folk är fan livrädda nu för minsta lilla nysning! jävla grissjuka!!!!

Den är så jävla hypad och uppskruvad just nu att man kräääääääääääks! vad stog det häromdagen i tidningen? " julskinkan kan vara i fara pga svininfluensan" NOOOOOOOOOOOOOOO eller? jag tänker då fan äta min julskinka och inte bry mig ett skvatt!



Imorgon är det äntligen fredag igen!

Imorgon kommer morsan upp på besök :D Det ska bli riktigt jävla kul! lär väl bli en hel del vin och skitsnack under kvällen kan jag tänka mig :P

Millan ska sno mitt kort och åka iväg med morsan till kungens kurva och storhandla :D ni har vi tillgång till bil så nu kan man handla utan att tänka på hur tungt det ska bli när man åker hem med SL!


JAG VILL HA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!

vid den här tiden förra året va det fan snökaos i stockholm, allt stog fan stilla! vad har vi nu?? REGN REGN REGN REGN!!!! så jävla trist! kommer vi NÅGONSIN få uppleva en riktigt vit ju igen eller kommer det bli typ medelhavsvärme här i Sverige om typ tio år?

jag vill kasta snöboll! bygga snökukar, slänga mig handlöst i en fet snödriva!

komsikom snööööön kom kom kom!

Hum vete fan vad jag ska skriva men jag tror jag avslutar nu!

vi ses i dimman mina kära läsare!


matkoma!

Nu har jag vräkt i mig lunch för en hel jävla armé inklusive krigsfångar! jävlar va mätt jag är! en kvarglömd matlåda från igår utgjorde förrätten, gårdagens köttfärssås och pasta fick bli huvudrätten, sen avslutade jag med att klämma i mig vår kontorsassistents rester sm hon behagade lämna kvar till mig!

!Inget kan stoppa mig när jag bara rullar fram!

Nu väntar en cigg ute på gården och sen ska jag in och göra det jag ska göra, lyssna på mina underbara säljare! :D


FYFAN FÖR MIG SJÄLV!

Dagens ris går fan till mig själv! jätte mega risad! babe ringde från jobbet och väckte mig runt 07.20 jag trallade upp ur sängen, satte på kaffebryggarn och spolade ta mig fan vatten i kranen så att hon hörde att jag va uppe, sen tog jag en sväng till toaletten, När jag kom ut därifrån så ställde jag mig och tittade på sängen,

jag tänkte " åh jag går och lägger mig och väntar på att kaffet är klart jag är ju endå så pigg att jag inte kommer somna om"


"PANG"

08.10
vaknade jag upp igen och skrek långa barnförbjudna svordommar, Hu i helvete kan man va så dum att man går och lägger sig igen? efter 26 år på jorden BORDE jag väl ha lärt mig " att går man och lägger sig igen efter att man har vaknat kommer man GARANTERAT att somna om"




Såhär arg va jag när jag vaknade


JAG ÄR BESATT!!

Jag är besatt! sinnesjukt besatt av ÖLKORV! Den senaste månaden har jag vart helt galen i ölkorv i alla dess olika smaker! helt galet! jag drömmer om ölkorv, jag äter ölkorv, jag tänker ölkorv, jag googlar ölkorv, jag är sugen på ölkorv!

Hade jag kunnat bli med barn hade mina cravings varit ölkorv!

Jag vetefan varför det har blivit såhär ? ölkorv är ju sjukt jävla gott, undrar om dom har nått beroendeframkallande medel i korven som gör att man bara måste ha mer!

AB wants ölkorv NU!



Är du besatt av nånting?


JAG ÄR RÄTT OSÄKER

MEN JAG TROR ATT DET SNÖAR!

Kom nyss in från en rök och kaffepaus, jag tror en snöflinga behagade använda min näsa som landningsbana men som sagt jag är inte säker!

Jag och Zara har dragit igång en storstädning på kontoret, hon körde snabeldrake och jag gjorde rent hus med mott och hink! en härlig kombination  av rengöringsmedel och desinfektionsmedel ( att det alltid ska va så svårt att stava till desinfektionsmedel) ångorna från desinfektionsmedelet fick mig för några sekunder att känna mig redigt berusad! full på arbetstid det är grejer det!

Så nu har Zara städat in mig på kontoret, jag sitter i en skruvad ställning med fötterna uppe på bordet och ryggen vriden i nån S ställning haha. tur att jag har mitt kaffe här :D



Skulle jag passa i detta tror ni? får jag komma hem till dig och städa om jag ser ut såhär? :P


DET VA INTE JAG DET VA MORGAN!

tydligen så va det ett rattfyllo som blivit frikänd då han sa att det va hans osynlige vän Morgan som körde bilen!  Det svenska rättsväsendet trodde alltså på nånting som inte fanns? hur i helvete funkar det?

Så om jag glider och har ihjäl nån och säger att det va morgan som gjorde det, kommer jag bli frikänd då? det är ju helt sinnesjukt!


Nä från och med nu ska jag skylla allt på Morgan när jag gjort nåt fanskap :D


JAG ÄR SÅ SVAG!

Huvudet gör ont, kroppen skakar, det snurrar, jag känner mig sjuk! Jag har inte druckit kaffe sen igår kväll! fyfan att man kan må såhär utan koffein!

Men nu när jag klev in på kontoret rusade jag till kaffemaskinen och tog en redig dos JAVA! jag borde va återställd om nån timma eller nått!"


KATASTROOOOOOOOOOOOOOOOF!!!!

Nu är det nära nu är det läskigt jävla ruskigt nära! Jordens undergång är inte långt bort! imorgon bitti kl 10.00 kommer jag kliva upp ur sängen, pussa min babe hejdå i dörren för att sen skutta in i köket och ta en underbar kopp kaffe!

Men ungefär 10.02 kommer jag inse att det inte finns nått kaffe!!!! JAG GLÖMDE KÖPA KAFFE IDAG!!!!!! Hur i helvete kan man glömma livets dryck? det är ju sjukt! kl 10.15 kommer jag ge upp hoppet att hitta en halvfull kaffepåse i skafferiet, kl 10.20 säter jag missnöjt på vattenkokaren och gör mig en kopp te!

Det är ett helvete att va kaffeberoende! men man får väl se det från den ljusa sidan, te är nyttigt! :D

hum ska nog ta mig en smö on the bö innan jag fortsätter mitt skrivande, men först måste jag hitta våra två¨små terrorister som just nu är överallt i lägenheten, dessutom är det jätte tyst, precis som med barn är dom tysta hittar dom på bus!

sådär back in black :D fick hämta upp en öl på vägen, den stog där i kylskåpet och såg ensam ut :P


Det här med barn ja! Millan sa att hon hade drömt om att hon va gravid och att drömmen va så verkligen att hon tror att hon är på tjocken :D om en vecka + några dagar får vi svaret :D nånting jag verkligen ser fram emot :D fan alla läsare tänk er lilla AB
som farsa :D både jag och Millan tippar på att det skulle bli en liten tjej som föds :D vi vill ju inte kolla könet innan så det lär bli massa sännande månader :D

hum bilduppladdningen funkar inte! jävla skit grej!!!!! Ne nu ska jag fan ta och diska upp det sista och sen blir det sängen D:

godnatt folket!!!

ses i dimman


EN RIKTIG KARL DRÄPARE!

Snörvel snörvel, host host, lite ont där lite ont här,

Det lutar åt att jag drabbas av en sån där härlig förkylning, ni vet en sån där där vi karlar ligger hjälplösa i soffan och inte kan röra oss :P fast det stadiet har jag inte nått än :P

Jag är inte sådär jätte blogg sugen nu direkt är mest trött och seg och tror jag ska dricka upp min öl och kanske gå och lägger mig och läser eller nått : )

 jag kommer blogga mer imorgon! Får bli en lång helgblogg : )

tudeluuuuuu så länge


FREDAGS BLOGG :D

ÄNTLIGEN Fredag!!!!!

Fysatan va skönt! En till arbetsvecka i livet är avklarad, ännu en vecka som gått sinnesjukt jävla snabbt! Känns rätt tradigt att jag jobbar kväll imorgon, skulle egentligen jobbat dag men bytte tydligen pass med min kollega för ett tag sen, så det är bara att bita ihop och se glad ut!

Ingen aning vad som händer imorgon, tror jag åker direkt hem och självdör i soffan med babe och glor på idol :P Fredagsnöje JAVISST!

På lördag lutar det åt att vi ska va barnvakt åt Mr Lukas :D Min gamla kollegas Annas son : ) riktigt klockren kille på 4 jordsnurr :D kan bli kul faktiskt!

söndag Jag är sjukt plåtningssugen så jag hoppas jag får tillfälle att ha en plåtning! :D

Dagen då?

Rätt lugn och städad dag på jobbet, jag funderade på vad jag skulle pyssla med när jag slutat, Millan Skulle till Sophie och mysa med kisseunge, så antingen åka och hämta post, åka till robban, åka hem eller följa med, en gullig liten 11 veckors kattunge avgjorde saken :D

Det va en riktig liten snygg tjej som låg i sängen när vi klev innanför dörren :D
Massa kaffekoppar och halvkass mage senare va vi på g hem till förorten igen : )

Hem och laga mat och chilla och bara vara! '

  

nu ska jag sova :D




i cant hear you because it,s spraking

Jasså det är redan onsdag! jävlar va veckorna rullar på snabbt just nu! varför gör dom det? Det är som att nån har satt tiden på ûber speed! tick tack tick tack!

Igår kväll så satte jag in en annons på blocket om att sälja min gamla dator, kl 18 vart annonsen godkänd, runt 18,30 så hade jag fått 20 samtal det va ren och skär galenskap! folk va som tokiga! men rätt kul. sålde iaf min burk till en dam imorse!

Roligast va när jag satt och filosoferade på muggen under kvällen då jag hör Millan svara i min telefon, tydligen va det nån som snackade engelska. Babe hankade sig fram men det va tydligen dålig motagning på andrta sidan.

jag hör hur hon kläcker ur sig "i cant hear you because it,s spraking" helt underbar komentar av min älskade!!

Vi hade finbesök av Johanna och Amanda så det bakades kakor, vart lite bättre än senast då man säkerligen kunde mörda nån med kakorna haha!

Vid 20 tiden börjar jag fundera på när vi firar 6 månader, jag tänkte och tänkte och kollade igenom bloggar och grejer, helt plötsligt slo det mig alltså att idag så firar jag och min babe 6 månader!!!!

Så jag slängde mig in i köket och informerade Millan som oxå glömt bort dagens datum. Vi är rätt kassa på att komma ihåg när vi firar hehe!

Men det löste sig iaf!

Det vart rikligt med snusk senare på kvällen iaf ; )

Oj klockan springer iväg nu! så jag ska packa ihop och börja röra mig hem!

glöm inte att läsa

www.fotografandre.blogg.se

EN HELT VANLIG MÅNDAG!

1 JAG FÖRSOV MIG

2 FICK ÅKA SKRUTTIBANGBANG TÅG TILL JOBBET

3 SPILLDE UT KAFFE PÅ JOBBETT

4 KROCKADE MED EN LYKTSTOLPE PÅ G FRÅN JOBBET

5 TORSKADE PÅ FIFA

6 FICK ANDNÖD AV EN FET KVINNA MED ALLDELES FÖR MKT PARFYM PÅ TUBEN FRÅN ROBBAN

7 FICK ÅKA SKRUTTIBANGBANG TÅG HEM!

jag vaknade upp första gången innan babe skulle gå till jobbet, jag somnade om igen, vakna vid 7 men skulle bara "vila ögonen" en stund till, vaknar 07,40! gah!

fixar och trixar knallar till tuben! den är självklart gammal och låter satan!

på jobbet spiller jag ut dagens första jobbkaffe *suck*

på g från jobbet till robban går jag och smsar och med huvudet nerböjt kraschar jag rakt in i en lyktstolpe!! ingen såg mig vad jag vet iaf och smällen va lätt men endå :P

Robban dödar mig med 3-1 på fifa

på g från Robban kliver det på en tjock kvinna med grymt mkt parfym, jag känner att jag får svårt att andas! och JAG är INTE ens allergisk mot sånt!!!! fyfan stackars satar som får stå ut med parfymdoft och annat läbbigt.

 sen fick jag såklart åka skruttskit tåg på g hem oxå! fyfan hur klara man sig ifrån att inte bli döv när bara dom gamla tågen fanns? det låter ju fan lika högt som en orkan!

resten av kvällen har vart lyckad Millan styrde upp sinnesjukt god mat :D hon är en dunderkock hon :D ME LOVE!!!

nej nu ska jag krypa ner i sängen och brottas med babe som säkert vräkt ut sig över hela sängen inatt med :P

so long lång kalsong :D


MÅNDAG!

Usch och fy och blä och fan! idag är jag sinnesjukt jävla jätte trött! Måndagssegheten gör sig påmind! Va in te lätt att somna inatt, va inte ett dugg trött när jag gick och la mig, tror jag ska sluta sova länge på helgerna och kanske gå upp vid 9 tiden så man inte blir sådär jävla seg på veckorna!

Dagens planer blir väl att jobba klart, sen till odenplan och hämta lite post och sen till Robban för ett parti FIFA10! idag känns som en bra fifa dag med en storvinst lurandes bakom hörnet!

Over and out sålänge

Den feta gråsälen

Yes här ligger jag som en fet gråsäl i soffan och dricker lite bira och kollar på extrem överlevndad, Babe har krypit ner i sängen för länge sen! hon ska upp 05.30 nåntingsånt tror jag FYFAN! själv har man en najs sovmorgon till iaf kl 07.00 hehe!

Helgen har vart rysligt jävla lugn! kan behövas lugn ibland så man kan ladda om ordentligt, känns som att man har en tuff förkylning på G så det kanske är lika bra det?

I fredags kväll kom jag hem efter jobbet, Olof va med och skulle köpa en platta bira av mig High school musical :P

Lördagen bjöd på chill i högsta klass! jag va inte ens utanför dörren under dagen och låg och ugglade i soffan God mat, öl, chips och annat lördagsaktikgt :D

Nu under söndagen så va vi hos Millan syrra som fyllt år på kalasfika med kanske inte hela släkten men nästan :P rätt intressant, påminner lite om min slält oxå så det känns ju betryggande hehe! men inga större analyser av det endå! : )

Så rätt chill och skön helg som avsluteades med lite hederligt in and out hehe ;)

Ne nu ska jag spåna lite på nästa blogg som kommer handla om lite andra saker än levande :P millan va snäll nog att dra upp ämnet i fredags natt, "hur vill du att din begraving ska va?" för det vill jag diskutera när jag ska sova :P

so long alla sköna människor!

En dag som alla andra

Hej alla barn nu är det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram! En liten Darin och nu ska ni höra, vad man med Darin och köttkvarn kan göra. Släng han i kvarnen och klibbeli-klabb, så har du fått dig en liten kebab

Jag känner att jag behöver en kopp java nu innan jag fortsätter mitt "fantasifulla " bloggande

Stackars min babe som lider blodbrist : ( Det är syndast i stan om henne, kan inte va lätt det där när tant röd kommer på besök... just nu står hon och steker blodpudding för att få i sig lite järn, det kan behövas så trött som hon är : ) Min lilla hoppetoss

den där kaffen va det ja! återkommer strax

Så tillbaka, gled ut och tog en cigg oxå! Det duggade lite lätt när jag kom ut, men efter halva ciggen öppnade sig himlen och släppte ut en jäääävla massa vatten, jag och ciggen blev dyblöta så jag flydde in igen!

Bristen på bloggämnen är enormt just nu, eller det kanske inte är det men jag kommer fan inte riktigt på vad jag ska skriva om en dag som denna!

Jag kanske borde skriva att jag blivit TV "kändis" woho! Mr Robban Aschberg körde upp en kamera under näsan på mig för någon månad sen, Fan måste säga att han är en riktigt stilig karl! satan i gatan! respektingivande människa,

Jag kommer nog att blogga om det vid ett senare tillfälle, Men till Alla som nu sett Aftonbladet 200 sekunder så kan jag med all säkerhet säga att jag då inte stoppar några pengar i egen ficka, det är bara att granska mig :D fram med lupp och förstoringsglas bara : )

men som sagt mer om det sen!

imorgon är det fredag! fyyyyyyyyfan! va skönt! den här veckan har gått rysligt snabbt, vilket iof är rysligt skönt MEN man blir ju bara äldre snabbare oxå! *dubbelsuck*

Vad som händer i helgen? NADA! fan vi har vart uppbokade varenda jävla helg hur länge som helst, nu förtjänar man lite vila :D men vi får se, det kan ju hända nått spännande bara sådär typ :D

Ne nu ska jag ta tag i faktureringen och sen springa hem till babe och pussa på henne!


chili på snoppen!

tredje gången gillt eller vad säger man ? Idag så fick jag för tredje gången i mitt liv chili mellan bena! jag stog där i köket och hackade chili och grejade, jag kirrade en najs marrinad, när den va klar gick jag på muggen, självklart tänkte jag inte på chilin och gjorde det jag skulle, sen sved det till! MUMS!

fast den här gången va det ganska milt, första gången fick jag ju morsans starka pipipiri på den, DET va smärtsamt! men men det är väl typ bara jag som lyckas med sånt...


Läget i förorten då¨? rätt lungt, jävligt lungt, ûber lungt , sinnesjukt lungt! Men den här veckan har gått rysligt fort! känns som att det va måndag igår typ, skumt det där!

Imorse började det snöa! det tycker vi inte om, ska det snöa ska det göra det under natten och då ska det komma MASSOR med snö, ingen jävla fjölsnö!

ska glo en stund på Big brother nu från 2002 :P sen ska jag krypa i säng ;)

puss o kram

  en bild från den gamla goda tiden :P min 24 års dag haha rom rom raj raj!

Rom Rom Raj Raj!

Jag känner mig rätt rubriklös idag, Ni vet man spånar i huvudet om vad man kan skriva men det kommer aldrig nått vettigt, min mediakunskapslörare sa alltid " Sätt aldrig en rubrik utan att veta innehållet" så jävla sant! bra sagt det kommer jag alltid att komma ihåg...

Nått annat jag kommer ihåg från mina gamla lärare är min gamla hemkunskapslärare i 9an, hennes eviga tjatande varje tisdag, detta ska utalas med grov dialekt ala örebro " andré glöm aldrig stekregeln stek aaaaldrig på 6an sten på 5an" denna mening mals i mitt huvud varje gång jag står vid en spis,

Lärare kan va rätt roliga ibland faktiskt, man har ju haft ett gäng genom åren! En annan lysande lärare som jag hade i 9an va Mats, En riktig hejjare till mytoman... Han berättade historier om hur han träffat elvis, rest med carola, krypit genom taggtråd och minfält för att skaffa vatten mitt under brinnande krig, Ja jävlar ville man slippa den tråkiga lektionen va det bara att få in han på Elvis eller nått annat så va dom 2 timmarna gjorda :D han är förövrigt med och spelar i bandet på allsång på skansen :P

lärare är för sköna :D Kommer ni ihåg era knasigaste lärare?

Dagen då? rätt lugn och sansad dag på jobbet, imorse kände jag att jag hade ett migränanfall på g så jag tog det rysligt lungt under hela dagen, vilket oxå hjälpte :D

Jag har suttit och garvat åt bloggvärldens största mupp Dessie, jag har plöjt igenom hennes blogg och förundrat mig över dagens kids, hur blåst och korkad får man egentligen bli? ja jävlar!

Nu på kvällskvisten när jag och babe kom hem så skulle hon fixa med sin tå som fått en liten vårta, hon började pilla och greja och stryka på medel, men man kanske inte ska pilla sönder den och sen stryka på frätande medel? Det va nån som låg och vred sig i plågor i soffan. Min stackars babe :( men jag va snabbt uppe i soffan och tröstade henne : )

När hon låg där och skrek av smärta så gick det ju inte att undvika att tänka på hur det skulle va när hon ligger där och ska föda barn, DET kommer bli en intressant smärtupplevelse :D

Ne vafan här kan man inte sitta och uggla hela natten, jag tror det är dags att krypa ner i sängen, synd att man saknar en riktigt bra kul bok att läsa : (

godnatt gott folk!

jag bjuder på denna!






DET LUKTAR SNÖ!

Den är inte långt borta nu! min rygg skriker att snö är på ingång, Det luktar verkligen " det är dags för snö "
Hoppas vi får en rysligt najs vinter och inget blask blask, det vore ju sjukt najs att hoppa omkring i snön och bygga snögubbar och kasta snöbollar på herrar i höga hattar!

undrar hur många gånger Millan kommer mula mig i vinter, jag tippar på att det kommer bli ett x antal gånger :P men hämden är ljuuuuuuv ;)


Nu när det vankas snö får vi se hur SL klarar av det, tydligen så har dom under natten bytt ägare, ska bli intressant att se vad dom kommer att hitta på för att förbättra resandet, man kan ju kanske hoppas på sänkta biljettpriser :D



Just nu sitter jag på kontoret och ugglar och funderar på om jag ska gå en rond med kaffemaskinen eller inte!

Ne dags att göra lite vettiga saker!!



åldersnoja :D

haha min babe satt nyss och sa att om nån vecka ska vi pippa som galningar enligt några ferttil test :D

den 12 till 16e november ger ni fan i att ringa mig för då jävlar ska jag pippa satan!

npväl hon sitter och räknar på massa grejer och helt plötsligt slår det henne att hon snart fyller
25 :D ja min babe har åldersnoja :D jag har gett upp hoppet om mig själv och insett att om ett X antal år glider jag omkring med rullatorn och grjer  :D

jag ska pimpa min rullstol när jag blir gammal och grå, sen ska jag starta ett program på SVT1 på söndagar som heter Pimp My rullstol!


tillbaka från disken

Sådär då va man tillbaka i soffan igen efter en tur med diskborsten! så jäääääävla tråkigt att diska förhand! en av dom mest tråkigaste grejerna man kan göra är fan att diska! jag tror jag ska göra en tråkighetslista och DU ska hjälpa till!

Vi behöver inte rangordna allt i prima ordning vad som är tråkigt!

Min lista på vad som är rysligt tråkigt

1 diska!
2 Vänta på bussen när det regnar
3 absolut inte ha nånting att göra
4 lyssna på personer som absolut inte har nått vettigt att säga!
5 gå med tunga väskor
6 vänta på att få komma fram till disken på banken/systembolaget/ matbutiken

en liten del av listan! så nu ska ni fylla på denna tråklista : )



*dubbelsuck* kanske en trippelsuck men trippelsuckar är jobbiga att sucka, men orsken till dubbelsucken är att min babe tyvärr fått mens, vi är inte gravida *morr*  Jag har börjat läsa gravid tidningar som millan släpar hem :D rätt intressant läsning faktiskt, tänk er en liten mini André :D

undrar hur jag kommer va under förlossningen? kommer jag stå där som ett apatiskt fån och bara stirra, eller kommer jag springa fram och tillbaka som en ekorre på speed med kameran i högsta hugg eller kommer jag va lugn som en filbunke med kameran i högsta hugg? jag funderar på att köpa en sån där action hjälm så jag kan filma samtidigt :D




Ne nu ska jag glo på grannfejden :D

cya folket :D


SISTA SÖNDAGEN!

Äntligen här sitter jag på kontoret det är min SISTA Söndag NÅGONSIN! ska bli sjukligt jävla skönt att f¨ha riktiga helga helger istället för detta hattande som man har just nu...! skönt att få in lite nya friska vindar på kontoret oxå :D

alright! I fredags kom mina härliga syskon upp till stockholm :D Vi bara chillade och hade det hur najsigt som helst i fredags :D På lördagen skulle vi åka till en grav ute i huddinge och tända ljus, men det vart aldrig av tyvärr

orskaen va att vår diskmaskin helt plötsligt vart fylld med vatten som läckte ut på golvet!!! yes så på med gummihandskarna för att börja ösa ur det VIDRIGA vattnet som va i maskinen FYFAN! Försöka hitta nån med rörmockar egenskaper på en lördag är kanske inte det lättaste...

När det hela va över kom Ida förbi på skräckfilmskväll vi kollade först på paranomal activity som va en riktigt bra film som tydligen ska va verklighetsbasserad HA HA HA heeeeeeeeeell no! vi förde livliga diskuttioner om denna va sann eller inte, rätt kul :D syrran sov iaf med lampan tänd :D

Just nu kurrar det ordentligt i magen faktiskt, rysligt hungrig, endå har jag klämt i mig en beackolåda ala Millan :D

ska strax visa min nya kollega hur man fakturerar det ska bli rätt intressant :D

bloggar mer ikväll :D

RSS 2.0