En blogg i natten!

Det är iof inte riktigt natt än eller jo det hade det vart om det hade vart lördag för några dagar sen, då hade klockan vart 00.08 just nu! fan det här med tidsomställningent är jobbigt och konstigt, min redan förvirrade hjärna blir ännu mer förvirrad och allt blir en förvirrande röra, ja ni som känner mig borde ju ha koll :P

Det märks att det börjar bli vinter nu! SL kör som sniglar pga halt spår! lövhalka heter det varje år!!

Millan har legat nerbäddad i sängen sen kl 20.00 hon är grymt förkyld : ( snorar och snorar och snorar lite till, jag förebygger sjukdom med whiskey som vanligt :P

Annars då? jo jag har kommit fram till att jag har bloggat för jävla dåligt senaste tiden! det kommer att bli en ändring på det! jag lovar att blogga minst ett par gånger om dagen! lite mer vridna konstigheter från mig :D
måste börja få upp mer bilder oxå! Ny design kanske??

Ne nu ska jag ta hand om den sista disken och sen ska jag fan krypa ner i sängen och sooooooooooova!

c ya!


DU KAN VA FILMJÖLK!

Jag vaknade upp imorse av att mobilen ringde, det va min kära vän Robban som medelade att han minsan nästan men bara nästan eldat upp lägenheten, jag tippade först på att han trillat nerför trappen och ramlat rakt ner i en hög med hundbajs men då hade jag fel.

ÄNTLIGEN MÅNDAG! hallelulija eller inte? vart tog helgen vägen? har det ens vart helg? jag har vart ledig en dag och det va i lördags! buhu! runt 13 tiden ringer min kollega och medelat glatt att vi ska få en till coach inne på kontoret som enbart ska jobba kväll samt söndagar :D det innebär alltså att jag i framtiden kommer få slippa jobba varannan söndag! HELL YEAH! börjar nästan gå framåt på kontoret nu. nu fattas bara löneförhandling hur det nu ska gå till!

Helgen då

I lördags va det upp och skutta tidigt som gällde! jävlar i min lilla låda, Våran lilla mini vän Amanda fyllde 2 så det skuller firas på leklandet, tjofaderittan va man flängde, hängde och gjorde massa konstigheter typ som att försöka dränka sig själv i bollhavet, jag vill ha ett bollhav hemma!

skulle va rätt tufft att ha sex i ett bollhav! *tummen upp och jätte leende*

efter lek och fläng åkte vi hem och självdog! sen va det dags att bege sig låååååååååååååååångt ut på ekerö till Millans kollegas inflyttningsfest! det va käpprätt åt HELVETE långt bort, när vi stog i ett litet " centrum" och väntade på sista bussen trodde jag att vi va vid världens ände, kallt, blött, blåsigt, konstiga människor och skog samt mörker!

partyt va lyckat vi spelade twister och sjöng singstar :D jag sjöng! jag sjunger aldrig när det gäller sånna där grejer! kors i taket!

Vad mer?

igår när jag kom hem låg millan halvdöd i soffan med träningsvärk från både leklandet och twister SÖTT :D

ska försöka få upp bilder när jag kommer hem om jag inte blir sönderpippad av Millan :D

Här ska det pippas som aldrig förr tydligen! odla mini André ja ja ja :D

blogg.se vägrar ladda upp dom bilderna jag vill just nu så jag SKITER i bilder just nu! bajs på blogg.se bajs bajs bajs bajs i stjärten!

nu ska jag fakturera sen jävlar ska jag hem och pippa!


ÄNTLIGEN HELG!

ÄNTLIGEN! ca en timma kvar för mig sen jävlar är det helg! den här veckan har varit extra jobbig, vete fan varför men jag har sovit rätt kasst och varit allmänt seg, jag tror jag har en förkylning på G eller nått annat spännande!

ikväll blir det fredags mys ute i förorten! jag är för seg för nått annat kan jag säga! sen måste man ju ladda upp för morgondagen då det är 2 års kalas och inflyttningsfest, då gäller det att va på sitt bästaste humör :D

jag ska nog ägna fredagen åt att redigera och fixa och trixa med bilder. känns som att man ligger lite efter med det *suck*

får spåna lite på nya fotoidéer oxå! http://www.fotografandre.blogg.se

Nu ska jag återgå till det jag ska göra!

over and out så länge :D

PS kolla inlägget under oxå ; )

TILL VÅR KÄRA BEUNDRARE!

Hej kära beundrare som komenterar så snälla saker i min och Millans blogg

Hoppsan helt plötsligt från ingenstans har jag och min kära fru fått en beundrare, en vänlig människa som skriver vänliga komentarer i våra bloggar.

jag kopierar vad denna snälla person har skrivit

Postat av:

"Kära Andre. Tänck dig för. Inanan du skaffar barn med henne. Ett tips från några som känner din så kalade FRU. p.s du kommer bara bli utnytjad."

 

Anonym om Mitt namn är Millan:

"Vart är ni snygga nån stans????????
Kärleken är nåt man får inte TAR!"

Anonym om Tjaaaaat.......:

"Det är inte bara vi som tycker ila om dig. Vi är ett gäng som vet exact hur du funkar. Du är ett stort misslyckande. Så vi vill bara varna Andre."

"Du kan ju fan inte själv stava.. Vem bryr sig.Det är innebörden som tänkas. Tycker verkligen du borde berätta hur du har det med alla dina skulder för andre. Han kommer hamna i skiten.
Hur har du mage till att ta en Andre som du tyckte var ful och verkligen inte ville ha han. Men nu passar det när alla andra killar har dumpat dig."

 

jag kan börja med det senaste inlägget från vår beundrare.

Jag vet PRECIS hur det ligger till med Millans skulder, tror du/ni inte att vi pratar om vår ekonomi? jag har oxå skulder, Alla gör vi våra ekonomiska misstag i livet. om du/ni tror att det här är nått som skulle få mig att göra slut så tror ni helt FEL. typ som " ohhh noooooo min flickvän har skulder bäst jag dunstar" finns värre saker i ett förhållande än skulder : )

om jag får lov att citera mig själv

"jag ser ut som ett ruttet äpple men med min personlighet kan jag få vem jag vill"

jag vet att jag inte är världens snyggaste, men jag är inte heller världens fulaste, jag är ett mellanting :D Jag vet om att hon inte föll för utseendet direkt utan insidan, det är väl endå den som räknas om jag inte misstar mig? och jag vet oxå att hon tycker att jag ser bra ut. För MIG är det viktigare att personen gillar mitt inre än mitt yttre, för gillar dom bara mitt yttre är dom ytliga.

Jag ville Milla och jag fick henne!

inlägg nr 2 nerifrån

"varning blink blink lys lys blink blink röd lampa piiiiiiiiiip" så jag är varnad. vad är grejen? tror ni inte att jag själv kan se varningstecken? jag må vara blond men jag kan nog se om det är nått som inte stämmer. jag är ju trots allt 26 år och har vart med om en hel del i livet, det är ju inte direkt mitt första förhållande om man säger så ; )

inlägg nr 3 nerifrån

men herre gud kom med nått bättre än " vart är ni snygga nånstans" sandlådenivå typ *gäsp
"kärlek är nått man får INTE tar!! uh? jätte frågetecken

man ger och tar väl i ett förhållande?

och så tar vi första inlägget

"Tänk dig för innan du skaffar barn med henne" " du blir bara utnyttjad"

typ "hjärnaktivitet avstannad kan inte tänka måste göra måste som millan säger "
Jag må ha supit bort många av mina hjärnceller under mina dagar men jag kan fortfarande tänka.

om du/ni inte tror att jag har tänk innan beslutet fattades om att vi skulle skaffa barn så tror ni helt galet fel. jag har tänkt en hel del, tänkt och tänkt och tänk och tänkt lite till, hade jag nu kommit fram till att jag inte skulle vilja ha barn med henne så hade jag väl sagt det? man är väl endå två om det beslutet?

utnyttjad?

ja jag blir väl utnyttjad på ett sätt. Hon vill ha barn, jag vill ha barn då måste hon ju "utnyttja" mig och mina soldater, det är nog lite svårt att skaffa unge utan kille?

sist vill jag bara säga till våra anonyma beundrare att det vore rätt trevligt om du personligen kunde prata med mig om du nu vill varna mig, Det vore kul om man kunde hålla en diskution öga mot öga istället för bakom två skärmar? tycker inte du det? det är ju lite mer moget.

Till min underbara älskling från bloggen " fråga André"

du frågade varför jag älskar dig

redan från första gången vi "pratade" via sms kände jag att det här va en riktigt härlig tjej, fylld med energi med en personlig utstrålning utan dess like, oh så rätt jag hade när vi träffades första gången en kall vinterdag i november när stockholm visade sig från sin bästa sida.

kärleksfull och omtänksam! vi kunde redan från första början prata om ALLT mellan himel och jord bara det är underbart! En person som verkligen bryr sig om alla och inte bara sig själv, det är sällan man hittar nån sån. en helt underbar personlighet!!

wild and crazy is the shit måste jag säga! En person som vågar säga vad man tycker,tänker och känner underbart!

En person som verkligen visar vem hon är och inte nån som spelar nått hon inte är. UNDERBART

varm, kärleksfull, omtänksam, underbar, intressant, rolig, charmig, karisma, galen, påhittig, fantasifull, ordning och reda, Envis

Nu är det ju oxå så att hon är en fantastisk kock! och alla vet väl att vägen till mannens hjärta går genom magen? : ) nästan så att hon slår min egen mor men bara nästan ; )

Hon är en riktig hejare i sängen grrrrrrr ; )

hon håller koll på sin karl :D skit bra! min lever kommer en vacker dag att tacka henne ; )

hon är en RIKTIG snygging!!!

jag kan hålla på heeeela dagen men jag sätter stopp här ; )

sen att hon fiser lite do och då det är en annan femma men det är lite charmigt :D

jag älskar dig!






AB trasig måste lagas

Jävlar va jag va trasig imorse när jag vaknade, jag hade dundrande huvudvärk , mådde illa som en gravid flodhäst med nageltrång. jag kände mig svag och hjälplös och stog och tyckte synd om mig själv i duschen med varmvatten i en 20 minuter!

jag va bakis och skakis! MEN lyssna på detta! jag tog 2 öl och en liten whiskey jävel till sverige VS albanien igår! nu är ju frågan hur i HELVETE man klarar att bli bakis på så lite?

min kusin hälsade mig välkomen till andra sidan av 25 år, Jokke tyckte oxå att jag blivit gammal, är det så? är jag slut som party André? är jag slut som människa? varför är jorden rund, varför är himlen blå? varför kan inte flodhästar flyga? varför har hasse Aro så skön röst?

världen är full av frågor i natten


Jag är trasig i ögat oxå! jag har ont vid sidan om ögat typ vid muskeln? varje gång jag blinkar gör det lite ont, typ som att man petar på ett blåmärke, ganska irriterande! hoppas jag kan sova bort det onda, eller så vaknar jag upp blind ?

fråga? varför tycker vissa speciellt tjejer att det är så jävla spännande att peta på blåmärken? varför tycker tjejer om att klämma finnar på killar? svar tack!

ja nej jo det börjar närma sig sängdags!

imorgon är det fredag! huuuuuuuuuuur skönt är inte det?! vad väntas denna helg då?

Fredag noll koll

lördag då blir det barnkalas :D lilla amanda fyller 2 bast :D
senare ska vi ända ut i ödemarken ( ekerö) det är käpprätt åt helvete från sätra! typ strax till vänster om Afganistan.

söndag då ska jag va bakis och jobba HEJJA!

nu ska vi se hur stor respons jag får när jag tänker göra som "stor" bloggarna gör blondinbella är ju expert på att ha frågestund i bloggen, så nu har ni chansen! Fråga fråga fråga mig vad ni vill och jag ger er svar! kom igen FRÅGESTUND ala André!

Jag räknar med en bunt frågor imorgon när jag vaknar!

godnatt alla!


JAG ÄR EN SMULA STOLT!

jag är en smula stolt över mig själv! på jobbet reggade jag mig på BET365 och lirade på Sverige VS Albanien. jag tippade 4-1... för första gången i mitt 26 åriga liv tippade jag på någonting. denna första gång vann jag oxå!!! :D

satsa 30 kr på en 4-1 seger och jävlar va nerverna hoppada jag, när Anders Svensson läcker tog sig igenom försvaret och dundra in 4-1 :D hell yeah tack så mycket sverige jag vann 500 kr :D

innan det va matchtime så va jag, Babe, pixxie och hennes karl Danne ute vid Beckomberga psyksjukhus som är nerlagd men fortfarande står kvar, va rätt creepy att gå omkring där men man fick ju en del najs bilder :D

vi flydde när vi hörde skumma skrikande ljud innifrån byggnaden!

när vi kom hem frös vi satan och Millan lagade för första gången i sitt liv soppa som vart så jävla sinnesjukt god att jag åt som en häst!

nu ska jag borsta tänderna och sen jävlar är det sängen!

godnatt alla galningar som läser min blogg :D

JAG SÅG NYSS FRAMFÖR MIG

Jag satt och fiffinurlade på gården med en kopp java i ena handen och en cigg i den andra, helt plötsligt från ingenstans börja jag tänka på när jag skulle lära vår framtida son/dotter att cykla :D

Ni vet när man går bakom ungen och håller i och sen helt plötsligt släpper, och ungen blir så förvånad att han/hon kan cykla att ungen tappar balansen och kraschar rakt ner i asfalten och blir fly förbannad att man släppt taget :D

Kommer ihåg när min farsa gjorde det på en låååååång gångväg ute i tumba. jävlar va förbannad jag va när han släppte taget :P

Jag funderade dessutom på häromdagen om jag skulle införskaffa en bandspelare son dygnet runt spelade in alla roligheter ungen kläcker ur sig. barn är ju för roliga när dom vräker ur sig allt dom tänker på :D


JAG VART ATTACKERAD!!!

Jag vart attackerad imorse på vägen till tuben!!!!!! våldsamt slog dom mig över hela kroppen! jag kände hur ansiktet träffades gång på gång, jag böjde mig framåt för att skydda mig mot denna HELVETES snö!

Kung bore intog förorten runt 08.20 imorse! vinden piskade snöflingorna mot ansiktet, låg skiten kvar på marken? NEJ NEJ NEJ! blött blött blött och mina skor läcker in *suck*

Om det ska snöa så kan det väl ta och börja snöa ordentligt på stört inte nån jävla fjollsnö! USCH! ge mig decimeter tjock pudersnö så är jag nöjd!

dagens andra irritationsmoment är detta alla jävla cyklister som färdas mellan slussen och gamla stan och som tror att " hej här kommer jag farandes på min skrotiga gamla cykel från 80 talet jag är stört bäst och vackrast och tänker inte låta dig gå över gatan"

GHA! jag stog länge och väl och inväntade att denna ström av cyklister skulle avta, det gjorde den nästan, jag fick nog och knallade rakt ut i cykelträsket vilket självklart resulterade i kraftiga inbromsningar från några muppar, dessa uttryckte även sin ilska över oss gående i några sekunder, jag gick med mitt största leende över gatan!

dagens 3e och säkert inte sista irritationsmoment va när jag efter vart på ett café här i gamla stan och införskaffat mig frukost kom in på kontoret. i min lilla bruna påse hittar jag min brie salami baugette med MÖRKT bröd!!! jag ville ha ljust! inte mörkt! idioter! jag orkade inte springa tillbaka och klaga så jag knaprade glatt i mig mackan!



VEM FAN RINGER?!!!!!

Klockan halv 12 alltså 23.30 ringer mobilen, ett nr jag inte känner igen, ja ja jag pausar mitt FIFA och svarar
"André"
andra sidan luren hör jag en "babupa" hej jag ringer angående din annons på blocket"
André " hur i HELVETE kan du ringa halv 12 en VARDAG???!!!!!
andra sidan " alltså jag kan komma den imorgon hömta den"
André " glöm det !!!"
andra sidan " aha tack"
översatt i klickspårk " klick klick klock klicketiklockklick klock"

jävla IDIOT hade man kunnat dra armen genom comviqs nät och strypt muppen hade jag fan gjort det!

gha!!!!

för övrigt det här med afrikanska språk "klickspråket" jag hörde en bit av det på tuben förra veckan! sjukt najs vart lite glad när dom satt där och klickade en stund,

nånting jag undrar över är hur mycket chili en chiliplanta kan producera?

fick en av min mor för nån månad sen. den ska tas in på kvällarna, men när man tar in den blir det lessen och tappar löv... den verkar trivas bra därute för nu har jag hittat sinnesjukt många "omogna" chilisar :D rätt najs

imorgon ska jag, babe, hennes kollega pixxie och hennes karl ut till det gamla nedlagda mentalsjukhuset beckomberga och plåta :D kommer bli en riktigt najs upplevelse hehe...

meningen va att vi under helgen skulle göra det men vi insåg att det skulle va för mörkt och läskigt

Helgen då!

Mina härliga syskon clara och jonas spenderade helgen hos oss :D dom kom i fredags då tog vi det jävligt lungt och bara chillade med god mat och kolla tv och snacka skit!

i lördags va vi inne och glodde på ca 500 galningar som va utklädda till zoombies som krälade genom stan. vart några najs bilder faktiskt :D senare på kvällen kolla vi på Sverige VS danmark INGA komentarer!

i söndags drog jag fram "studion" och hade lite syskonplåtning här hemma :D det va sjukt kul !!!!

nått annat som är idiotiskt är idioter som komenterar anonymt här på bloggen, vad är det egentligen för veklingar som skriver grejer och sen inte kan stå för det, töntigt tycker jag! väx upp era små idioter! vad är det för mening att komentera en blogg och inte skriva vem man är? uschabuscha

så du som skrev senaste anonyma inlägget kan väl ge dig till känna ???

dags att slänga sig i bingen med babe nu som redan sover sjuuuukt sött ; )

lite blandade bilder från helgen

        


DESSA JÄVLA FJORTISAR!

Igår kväll va jag hemma hos Roban och körde några rundor FIFA 10 och fixade med boxen, När vi skulle rulla iväg så knallade vi till skärmabrink glada som två skolflickor.

vi garvar när vi hör ett gäng fjortistjejer härja lite längre fram, nästan vid tuben kommer en tjej springandes med en halvrökt cigg i handen " snälla det här är min sista cigg kan jag få en av er?"

"nej vi har inga kvar" säger vi och går förbi

några meter längre fram möts vi av hennes tjejkompisar som kläcker ur sig

fjortis "fyyyfan va ni är elaka"
André " du kan va elak"
fjortis "jävla bajsungar!!!"

förvånade över dagens ungdom knallade vi ner för trappan vilt diskuterandes om hur man ska bemöta sånna vidriga varelser?

Robbans bemötande kommer i fortsättningen att bli " men försvinn ditt jävla äckel"

Mitt kommer i fortsättningen att bli att jag låter jävligt högt och konstigt samtidigt som jag skakar på huvudet ochutstöter mystiska ljud.

Hur bemöter du vidriga små äckel fjortisar?

Nu när jag endå är inne på dessa små konstiga varelser.

Imorse när jag måndags trött och orakad satte mig på tuben som för övrigt va en gammal äcklig tunnelbana, bara det är pest en måndagsmorgon,

det går inte att sitta normalt utan att man ser ut som att man fått 25 cm kuk i röven och man sitter alldeles för nära varandra för att det ska kännas bekvämt!

Jag sätter mig framför en jätte blonderad tjej i 14 års åldern, det mörka håret börjar mycket väl synas under den platinablonda kallufsen. jag plöjer ner mitt ansikte i en metro några stationer, med jämna mellanrum tittar jag upp för att inspektera min omgivning, tjejen tittar forskande på mig.

jag lägger ifrån mig tidningen och stirrar blindt rakt ut i verkligheten. jag känner hur tjejen fortsätter stirra och stirra och stirra, en människa som verkligen råglor är det värsta jag vet för jag vet fan inte vart jag ska ta vägen, detta stirrande pågick från Liljeholmen till Gamla stan, JOBBIGT!!!!

Nu ska jag fortsätta jobba lite och sen blir det en redig blogg om helgens bravader!

ses i dimman mina förortsvänner!


helg i förorten bruuuuuuuschaaaaaaaaaaaaaaaaan!

fyyyyyyfan äntligen helg! just nu sitter jag och lökar i soffan med datorn i knät, på höger sida har jag min babe som sitter och ser lsnygg ut :D

Fredagen började lite sådär halvtrist! jag skulle slänga soporna, låter inte sådär jätte farligt eller hur? MEN heter man André då kan en påse sopor va livsfarligt. när jag tryckte in soppåsen i sopnedkastet så glömde jag bort att dagarna innan hade lagt glas i botten på påsen och lovat mig själv " det här ska jag komma ihåg" Det gjorde jag såklart inte, och när jag stog där och tryckte som bäst kände jag nått sticka till i fingret, jag kollade, det FORSADE blod!!

jag lämnade snygga blodspår i trapphuset på väg in i lägenheten, blödde satan så det va bara att linda hårt och sätta sig med handen i högläge. stabilt!

jag styrde upp ett snyggt "plåster" av toapapper och kirurgtejp :P



sen drog jag in till stan med kameran i högsta hugg, skulle plåta en kollega, kallt som fan va det men det va bara att köra och se glad ut... vart en hel del bra bilder faktiskt... ska lägga några lättare redigeringar på dom sen ska ni få se ; )

jobbet flöt på rätt bra... rätt segt på fredagar bara att jobba sent :P Syrran och brorsan kom förbi en stund innan dom åkte hem med Millan till förorten :P



va hemma strax innan 21 och då va det idol för hela slanten i soffan :D sen laga min babe sjuuuuuuuuuuukt god köttfärssås och pasta :D hon är en riktig dunderkock :D meeee love her food :D <3

imorgon blir det rätt najs! fullt fräs hela jävla dagen...

vid 12 rycket ska vi få hem lilla söta Amanda som vi ska va barnvakt åt ett par timmar :D vid 15 tiden ska vi in till stan och kolla på zoombie walk,,, lär bli coolt att plåta. senare på kvällen lutar det åt att vi ska ut till beckomberga mentalsjukhus och plåta :D lär bli sjukt najs bilder!

ne nu ska jag ta en cigg och sen blir det fan sängen är sjuuuuuuuuuuuukt seg!

over and out från soffan i förorten

PAPPA ANDRÉ!

Enligt facebbok så är jag gravid med en varningstriangel, hur man än vrider och vänder på den så hjälper inte allt vaselin eller smärtlindring i hela världen när jag ska få ut den :P undrar om det blir av det manliga eller kvinliga könet :P

okej André återvänd till verkligheten nu!

det är dags mina vänner & ovänner :D om 2 veckor slutar min babe knapra p-piller! med andra ord så börjar vi våran uppgift att befolka världen med små min André,s och mini Millans :D jag tror världen är redo för en liten mini AB :D


vad tror ni gott folk blir jag en bra farsa?

Millans ord ute på ballkongen för nån dag sen

hoppas ungen får ditt utseende och min intelligens :P kommer bli rätt intressant att se vad som ploppar ut!



RSS 2.0