DET BÖRJADE

Det började säkert som en liten nysning från bonden Bengtsson i nedre skåneregionen när han va ute en tidig morgon och mjölkade sina kossor, Nysningen tog full fart mot landsvägen där bussbritta nyss plockat upp lilla Frida 9 år som skulle till skolan. Lilla Fridas kännsliga imunförsvar tog emot nysningen och hon kletade av sig på hela bussen,

I bussgaraget så städade Abraham ur bussen från alla de möjliga saker som barnen lämnat med sig, Abraham hade inte tillgång till vatten så han kunde inte tvätta av sig sina händer innan han skulle rengöra nästa buss som skulle avgå till stockholm timmarna senare.

i stockholmsbussen satt Arne och fiffinurlade ut han kännde sig lite risig, väl i stora hufvudstaden smetade han av sig mot alla möjliga räcken och handtag, en halvbakfull André kommer springandes mot tunnelbanan där han sätter handen mot ena räcket och glömmer av att tvätta händerna när han kommer till jobbet.

PROSIT!

Så nu är jag förkyld! näsan och ögonen rinner, kroppen mår sisådär och jag nyser som en tok! hallelulija för förkylning!


HÄR SITTER JAG!

Ja här sitter jag och ugglar i väntan på att babe ska sluta jobba så jag kan möta upp henne och gå på banken samt ta en fika och titta på konstiga människor och skratta :D

Min kollega dök upp ca 20 min innan hon skulle komma så jag kunde ha åkt hem men jag får glatt vänta en stund till...

dagen har vart rätt trälig, inte så mycket action här inte, mest spännande jag gjort idag va att prata med en Norrländska som sökte jobb och ringt och beställt skithuspapper. haderajan!

i övrigt så är jag lite sådär små kåt och tänkte citera Anna Anka imorse bara på skämt för att se vad Millan skulle säga :P

 
min snygging :D

 
första kyssen :D


Godmorgon!

godmorgon världen! jag måste bara visa vad jag har på fötterna! först vakna jag upp av att babe ringde och tyckte jag skulle glo på SL. se en stund, sen insåg jag att jag frös satan om fötterna och knallade in i sovrummet och hittade hennes tofflor :D så nu sitter jag här i rosa fluff tofflor och en kopp java och bloggar!

Sen läste jag nått tråkigt på Aftonbladet... Ulf Larsson är död , kolavippad, lämnat in handuken, lite tråkigt han va rätt kul den karl RIP

kommer blogga mer under dagen om helgens bravader :D

nu blir det en smö on the bö på ballen

 


HÄR VA DET SNUSKIGA FANTASIER!

Oj jävlar! förlåt! shit pomfrit aj aj aj inge vidare kalasilla! fan va länge sen jag blogga!!!!! jag ber om ursäkt till mina 5 tappra läsare för uteblivna bloggar! har haft fullt upp senaste tiden och så har jag vart lite lat när det gäller bloggandet!


kom över en lista här idag från tidningen SLITZ!

Tänkte att ni får nöja er med det här en liten stund innan jag behagar ta tag i tangentbordet och dunka det mot huvudet! stämmer det här verkligen tjejer?

5 grejer alla tjejer drömmer om!
99% av alla kvinnor har fantasier de aldrig skulle berätta om. Här följer fem typexempel.

 

 Tipsa en vän
1. Filminspelningen
Eftersom alla deras idoler har gjort det – Paris, Pamela, Kim – har alla tjejer faktiskt en dold önskan om att en vacker dag få spela huvudrollen i sin alldeles egen, intima porrfilm.

Förutom själva inspelningen kommer du att få massor av mervärde efteråt: Blotta tanken på den smutsiga hemligheten, som ligger och slumrar i någon hårddisks innersta djup, kommar att vara nog för att göra henne upphetsad. Och sedan har ni många kvällar att se fram emot där ni kan betrakta era egna insatser.

En filminspelning är dock inget som man gör med någon som man inte litar helt och fullt på. Hon kommer heller inte att bli särskilt nöjd när hon blir igenkänd på stan efter att du laddat upp ert klipp på X-tube i hopp om att rivstarta din karriär som professionell vuxenskådespelare.



2. Lättare bondage
Bondage är ett maktspel, och många tjejer tänder faktiskt något alldeles oerhört på att bli dominerade av sin pojkvän. Du ska absolut inte hämta repet från garaget eller dra på dig en gimp-mask.

Istället behöver du bara använda det som finns allra närmast: Det räcker med att linda hennes trosor några varv runt hennes handleder för att skapa den rätta känslan. Hon kommer att älska det. Och när det börjar bli gammalt kan hon få binda dig…



3. Analsex
Fortfarande ett tabu för många tjejer, eftersom de är rädda för att något otäckt ska hända. Och det är inte särskilt svårt att förstå, eftersom de lägger ned en stor del av sin tid på att göra sig fina och att lukta gott.

Ändå kittlas de av tanken. När det ska omsättas i praktiken är det viktigt att ni är väl förberedda – din tjej måste känna sig ”ren” och väl till mods, annars kommer det garanterat att bli en engångsföreteelse. Men ett väl genomfört analsex kommer att innebära en upplevelse som ger mer­smak för båda.



4. Offentligt sex
Alla tjejer vill ha något som andra tjejer inte har. Sex i en provhytt är ett bra sätt att känna sig mest exklusiv i hela underklädesbutiken.

Det förbjudna med sex på offentlig plats är lockande för alla tjejer – de kan inte låta bli att hetsas upp av tanken. Ta med henne till någon ostörd plats, skala av henne plaggen och ge henne en omgång i halmen.



5. Kolla på porr tillsammans
Många tjejer är fortfarande pryda nog att undvika porrkonsumtion i större skala. Att göra det tillsammans är något helt annat – hon kommer inte att kunna dölja sin upphetsning när du nafsar henne i nacken vid rätt tillfälle, samtidigt som paret på filmen går loss.

Detta kräver fingertoppskänsla i val av material – en tio minuters närbild på bristfälligt rakade skrev är inte det bästa valet.

Välj något med högt produktionsvärde, snygg ljussättning och fräscha aktörer så kommer din lycka att vara gjord. Och, givetvis, välj några scener som du gärna vill att ni reproducerar tillsammans – passa på att hitta något med den där ställningen du alltid har velat prova!




DET MÄRKS

Alright idag lirades det fotboll! nej för i helvete med min kondis skulle jag just nu som högst klara av att titta på från kanten typ agera hörnflagga eller nått annat vettigt!

Nej Barca VC Inter! jag laddade upp för en riktig fest, Jag tänkte öl, chips och annat smarrigt, när jag kom hem och la mig på sofan så började jag bläddra bland sportkanalerna. till min extrema fasa upptäckte jag att inte en enda av mina 8 sportkanaler sände nått som hade med fotboll att göra! jag panik letade efter live streaming men lyckades aldrig koppla upp! jag fick en lättare flipp och muttrade ner mig med en skål köttbullar och macaroner i soffan tittandes på efterlyst. Min babe kanske njöt av att jag inte kunde kolla på fotboll? :P

nåväl i min besvikelse följde jag aftonbladets live uppdatering i en timma. ja 0-0 slutade allt iaf. så jag missade nog inte så himla mycket endå!

Just det rubriken!

Hade jag bott inne i stan och det va en sån här match då hade det knappast märks! Men HÄR ute i förorten ojojoj! jag gled in med tuben runt 20.30, knallade upp till "centrum" där möts jag av synen av massa kids som springer runt som galningar med chipspåsar och annadra tillbehör, iförda matchtröjor och beväpnade upp till tänderna med matchgrejer! ja jävlar va det märktes att det va stor match på G !

just nu ligger jag och slappar i soffan och glor på scrubs. jag reste mig nyss och såg en stor vovlo utanför på gatan parkerad rakt nedanför fönstret, i volvon två svartklädda snubbar, lagom betryggande sådär å en onsdagsnatt!

snart en nattcigg sen jävlar ska jag krypa ner till min babe! hon är så söt där hon ligger och snarkar och mummlar för sig själv :P hoppas på att få lite plats inatt för dom senaste två nätterna har hon vrääääääääääääääkt ut sig över hela sängen som endå är 180 cm bred! jag ska hämnas nån dag och vräka ut mig jag med :D mohahahahahahaha

min egentliga plan nu sista timman innan sängdags va att jag skulle redigera bilder och slänga upp massa bilder men nej då PS strejkade och kameran va urladdad så det va inte ens nån idée att försöka ge sig på det där!

hum bilen är kvar!

 


Greenpeace atack och Boris

Igår kväll när jag åkte den underbara lokaltrafiken så upptäckte jag att det va ett sinnesjukt bra väder och smsade som en tok " rom rom raj raj BORIS!" varför just Boris ? ingen aning jag tyckte bara att Boris låg jävligt bra i munnen.... jag satt där och fiffinurlade på Borisar, imorse började jag tillbe Boris som en högre stående makt. Boris kanske kan va början till en ny religion eller liknande?

i en knäpptyst tub satt jag och filosoferade så klev det på en ung kille runt 18 bast bärandes på en gigantisk schweppes flaska, ni vet dom där som smakar ap svett? inte för att jag brukar slicka i mig apsvett men endå!

killen va lagom ganska jätte salongsberusad och förde samtal med sin tjej i telefonen

killen " alltså jag har slutat med droger det är fett bra men nu är jag typ alkis och det är väl bra?"
en stunds utlägg av tjejen
killen " jag fixade en hundring till mat älskling men jag köpte sprit för den men vi klarar oss"
ännu ett utlägg från tjejen
" vad är bäst en fyllekärring på 40 år eller en fyllepojkvän på 18år"

stabil kille!

Imorse så knallade jag iväg till en lysrörsaffär här i old town för att inköpa lysrörstillbehör till jobbet. då vart jag påhoppad av en Greenpeace kille i. jag fäktade bort honom, på g tillbaka kommer samma snubbe fram igen och pratar om apor och regnskog och annat Greenpeace aktigt. jag flydde igen

på jobbet upptäckte jag att jag lyckats glömma kvittot på grejerna så det va bara att knalla tillbaka. återigen ett påhopp från en Greenpeace tjej med rosa hår och skrot i hela ansiktet buhöööööööö! jag fick inte va ifred på tillbaka vägen heller för där stog hela Greenpeace gruppen på 4 pers och sträckte sina pärmar mot mig och log! jävla rixmuppar!

Ne nu ska jag avsluta här på jobbet och bege mig hem till förorten, ska möta upp min babe vid tuben :D <3
hon har tjatat hela dan om barn :P väldigt gulligt :D jag vill vänta en liten stund till, världen måste va redo för små André kopior hihih.

min min min bara min min underbara sambo, min babe, min snygging, min älskling mitt allt!


TYPISKT!!!!!

Så jävla typiskt! jag skulle gå ut och njuta av en kopp java och en cigg. fick jag det? NEJ jag fck spasmer i min högra hand och tändaren flög all världens jävla väg och gick i tusen bitar okej iaf 4 bitar men endå. jag svor några långa ramsor medans jag försökte pussla ihop den men det gick ju som det gick!

nått annat typiskt är att BÅDA mina bärbara datorer nu har gett upp livsgnistan... den ena pajade iof för ett bra tag sen men den har endå gått att använda, men 1/5 av skärmen är svart och den beter sig mysko... min andra som jag haft en stund har krånglat sen Robban instalerade nått bajs OP på den! så jag instalerade om till vanliga hederliga windows inatt... det funkar kalas bra, men nu när jag skulle knäppa på den imorse så ville den inte alls....

Om min burk inte återupplivas ikväll så kommer jag alltså att få dras med min extremt feta stationära dator med dunderskärm ist... dubbelsuck! eller trippelsuck bara att välja!


Nått najsigare är att vi fått säkerhetsdörr idag :D runt 12 tiden kom en säkerhetsdörrnisse och plingade på dörren... han förde ett jäääääääävla liv i typ 2 timmar innan allting va klart! medans han stökade runt så fördrev jag min tid till att lira en gammal klassiker inom fotbollsspel, nämligen FIFA06! haha kändes lite skumt att lira ett gammalt lir, men efter några matcher så va allt på sin plats iaf!

ne nu ska jag ragga tändare och sen får jag väl dra en blogg om vad som hände i helgen :D

So long suckers!!!!!!!!!!



4 UNDERBARA!

Det har nu gått 4 underbara månader och en dag sen jag och min underbara babe vart tillsamans. 4 månader?!?!?!?!?!?! det är helt sjukt! det känns absolut INTE som 4 månader. det känns betligt jätte mycket längre!

vi har förlovat oss, vi har flyttat ihop i en underbar lägenhet, vi har planerat barn. det är rätt sjukt! för 4 månader sen och lite till satt man och funderade på vad framtiden hade att ge. vad skulle hända? DET HÄR!

Du som läser nu lär tänka " men åh gud 4 månader är ju ingenting" "vah ? 4 månader och redan förlovade, barnplanering och ihopflytting?" ja det är bara att tänka mina vänner för det här känns så sjukt jävla jätte rätt och då lägger vi en extra betong på sjukt och rätt. Allting känns så självklart, jag ser verkligen framtiden på ett sätt som jag inte sett förut.

det är så svårt att beskriva kännslorna som är så stora och så många. som att man jämt vill skutta runt och skrika ut det man känner, men skulle man göra det skulle man klassas som nån slags dåre och bli inspärrad.

det känns bara så sinnesjukt jävla UNDERBART alltihopa!

jag älskar min babe, min Milla, , mitt lilla minfält , min underbara flickvän min underbara sambo!


föresten här har ni våran allra första kyss ; )



nu ska jag göra mitt här på jobbet sen ska jag åka hem till min babe. vi ska käka tacos :D sen blir det lite dricka och sen ska jag fånga råddjuret i strålkastarljuset ; )



UPPDATERING FRÅN SVININFLUENSAN

Så nu har det går ca 5 dagar sen min babe insjuknade i svininfluensan, beaconsjukan, grissjukan, svinisen, ja kärt barn har många namn... vad kallar du den för??

läget är just nu stabilt. hon börjar må bättre! men hon har legat deckad ett bra tag med feber, spya, ont i kroppen och alla andra roliga tillbehör som hör till... jag är än så länge frisk :O jag tror jag är en av dom lyckligt lottade som inte drabbas av inluensor eller vinterspyor. ganska najs... om några dagar vet jag om jag klarar mig iaf... tydligen ska inkubationstiden va 1-7 dagar så det är bara vänta. sen kan jag lämna min kropp till vetenskapen som kan få rycka och slita i min kropp för att hitta botemedel mot lite av varje :P

för övrigt så har vi inte hånglat vääääääldigt många dagar! jag vill hångla! och inte bara jag!

Min babe har alltså inte varit utanför dörren sen i torsdags kl 12! hon har bott i soffan under ett rosa täcke med soyhinken och toapapper inom räckhåll... snart en vecka utan att gå ut, inte undra på att hon har börjat prata för sig själv :P 

annars då? Livet i förorten knallar på som det ska göra tror jag.... vi skulle ju haft inflyttningsparty i fredags men det fick vi ju ställa in för att slippa smitta alla vänner...

jag har lyckats ta fram dom flesta bilderna från min kraschade hårddisk med ett program som jag läst om :D det är rätt najs faktiskt! har nästan fått tillbaka 25 tusen bilder! det är ju inte fyskam eller hur? jag grät ju typ blod när alla mina bilder försvann buhu, men nu är dom tillbaka, dock återstår arbetet med att lägga alla i olika mappar eftersom varenda jävla bild ligger huller om buller.,!

Ne nu ska jag ta hand om disken och sen ska jag fan krypa i säng!



LIVE FRÅN SVININLUENSAN!

Den berömda svininluensan har slagit till hos Ahlskog/Bergstedt! Jag bloggar DIREKT från inluensanästet i Sätra!

Min babe insjuknade i förrgår! hon kallsvettades och mådde allmänt illa, igår va det ett jävla spring på toaletten, hon tappade tyvärr räkningen på antalet gånger hon va där så ingen direkt muggrapprtering. Igår kväll slog resten till... Hon började få ont i kroppen på eftermiddagen, senare på kvällen kom hont i halsen och även hostan.... imorse vaknade hon upp med feber, tappert krälade hon sig ur sängen tog två alvedon, sprang lite mer på toaletten och sen åkte hon till jobbet.... under dagen har hon även börjat spy! fast bara 2 gånger!

alla symptomen har förvärrats sen gårdagen så det är ju inge snack om vad det är!

Ja min babe trotsade alla rekomenderingar och åkte tuben till jobbet, så hon har väl lämnat en del spår på vägen, tvätta händerna gott folk ;) och peta inte för mycket på varandra!

förutom dom vanliga symptomen har hon även börjat skifta i rosa precis som en gris!

SERIÖST! all denna masshysteri är helt galen!


Än så länge mår jag bra iaf! men lär väl inte dröja länge innan jag blir sjuk oxå! jag har under alla år lyckats klara mig från att bli sjuk i nån form av inluensa! jag hoppas att jag klarar mig denna gång oxå! klarar jag mig så ska jag lägga fram att jag dricker måttliga mängder whiskey och det tror jag rensar bort allt skit :P


så gott folk allt jävla tjaffs om hur "farlig" denna influensa är så är det som en helt vanlig inluensa...!

Nej du SKA inte gå till doktorn i onödan allt finns att läsa på Vårdguiden sida om den





svininfluensan

jävlar vilken hysteri det är just nu med den där jävla svininfluensan! nästan så att man blir lite knäpp! jag är inte ett dugg rädd, blir jag smittad så blir jag smittad och sprutlackerar toan ett par dagar, fan bättre bantingsbetod får man ju leta efter! :D

vaknar man upp och ser ut så här då ska man stanmna hemma



annars då? läget ute i förorten är kalasbra! vi väntar på säkerhetsdörr mohahahahahahaha! nu på fredag har vi inflyttningsparty det ska bli skojigt :D vi behöver följande :D

*Brödrost
*Micro
*En (eller flera) BRA knivar
*Blommor med kruka
*Takfläkt
*Gardiner
*Dubbeltäcke
*Lakan till dubbeltäcket
*Kylskåpsmagneter
*Kylskåpsblock
*Pressentkort på ex: IKEA, BOLAGRET, andra inredningsbutiker

kirrar ni det? :P

I helgen har det vart full rulle! i fredags firade vi Jimmy som fyllde krogmyndig som nu tvingas till att betala dyr öl och dyra drinkar :D

i lördags va det kryssnings time! meningen va att vi skulle åka med bussen som gick 07.45 men efter nogrann övervägan med våra huvuden så beslutade vi att ta en senare buss och båt :P nu är barskåpet fyllt iaf :D

söndags va det party bara för att hehe! tung helg för levern som nu ska få vila ett par dagar innan det är dags för nästa runda! ni ska få bilder men dom ligger på min externa hårddisk hemma :D

ne nu ska jag sätta upp en skylt med en galen gris på jobbet! skål!

RSS 2.0