HÄÄÄÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRINGEN!

Dagen börjar kl 09.03 då min kollega ringer och väcker mig med en hysterisk galen röst som bara kan tolkas som att vi minsan inte fått nån lön och att allt är kaos! kaos i min hjärna när jag är nyvaken! efter mkt om och men så löste sig allt tillslut, stackarn fick sitta och jaga telefon hela dagen!

Åkte in till stan några timmar innan jobbet för att hämta post i min gamla lya :D till min underbara lycka så hade delkarationen kommit :D hurra hurra för häääääär kommer skatteåterbäringen! får tillbaka 5.500 kr :D blir rätt hyffsade semesterpengar!

på g till jobbet så tog jag bussen! 2an brukar ta lagom med tid, idag va det inte en dag som alla andra! strax efter odenplan efter ett stopp så ska chaffisen köra iväg, till höger om bussen gasar en taxi iväg och svänger rakt in i bussen som såklart stannar med ett jävla ryck!

ord som " jäääävla idiot äckel taxi, stämm skiten ur honom, jävla ¤#¤"!#¤"¤!##!#!"#!", slå ner honom, hoppas han skadade sig ordentligtm ekade genom bussen taxin hade hakat fast i kofångaren på bussen såg rätt stiligt ut!"

va bara att knalla av och gå till nästa hållplats

På jobbet gick allt som på räls som vanligt! lite torsdagssegt bara men lungt och städat, efter jobbet så gled jag ner på KK för att träffa upp min vän maria för att prata ut med varandra om allt!

det gick jävligt bra, kändes jävligt bra och blir förhoppningsvis jävligt bra!

kort och gott en helt okej dag endå D:


bilden är inte tagen idag :P



IDAG HAR JAG

Slagit lilltån i sängkanten det gjorde ont!

Varit på karolinska institutet och deras forskningsenhet och pratat med en forskare, jag har tittat på bröstcancer i elektronmicroskåp det va rätt fett!

jag har glott på förstringar av malaria, löss, kvalster samt massa andra microber, sjukt häftigt!

På tuben på G hem från jobbet så tror jag att jag blev avmålad! En tjej satt framför mig med block och penna och målade, vart 10e sekund tittade hon upp på mig och sen ner igen och skissade vidare

jag höll samma pose i 18 minuter för att va snäll :D om hon nu målade av mig kunde jag ju lika gärna sitta still :D
synd att jag aldrig kommer att få se mästerverket!

har återhämtat mig någorlunda från min förkylning! jag vågar iaf nysa nu! för några dagar sen så nyste jag och jävlar va blodet sprutade! nosblod utan dess like!

jag har hittat en prima pose i soffan! jag har fått grymt ont i ryggen! babe fick ryggskott förra veckan, verkar som att det är min tur nu!

imorgon ska jag träffa en av mina bästa vänner! vi har glidit ifrån varandra nåt enormt vilket jag inte gillar! så imorgon ska vi träffas och prata ut! känns nervöst men sjukt bra!

jahapp där har vi summeringen av veckan än så länge!

nu ska jag bege mig mot sängen!





fan det e sommar snart!!!!!!

SEX, ÖL OCH FOTBOLL!

Eller det det i vilken jävla ordning du vill :D Är det inte en typisk mansgrej att under en onsdag sitta i soffan och glo på fotboll, ta en riktigt najs dusch, glida in och ha ûber nice sex och sen glida ut nöjd som få med en öl i handen, inlindad i morgonrocken tillbaka till soffan och fotbollen? :D

Jag brukar inte göra så men idag gör jag det! idag är jag en typsik man! hade jag haft byxor på mig hade jag stoppat ner handen i byxan i bästa Al Bundy stuket'

Idag ÄR jag en typsik man!


RSS 2.0