suck sl bygger antiplanksystem! då va det ...

dsc00077 (MMS)

suck sl bygger antiplanksystem! då va det slutplankat i gamla stan! sl bygger nya spärrar! nu blir det roligt att ta sig hem från jobbet eller krogen om man saknar sl kort! det suger gnupung!!!


NU BOJKOTTAR JAG STOCKHOLMS CITY! slutläst...

dsc00075 (MMS)

NU BOJKOTTAR JAG STOCKHOLMS CITY! slutläst! värdelös! bajsig onödig! bara massa blaj! jag hade hoppats på att jag skulle hitta en metro! lite bättre, lite roligare läsning! nej jag hittar en city fullproppad med reklam, reklam, reklam, en halvvettig artikel om salemmordet och en total bajsartikel om två stackars duvuppfödare som är jätte arga på mobilmaster! fuck city! hejja metro!


ÄR DET NU JAG KOMMER ATT DÖ?? Jag sitter...

ÄR DET NU JAG KOMMER ATT DÖ?? Jag sitter just nu på tuben, brevid och framför mig sitter det nåt som liknar terrorister! dom svettas! jag svettas! är lite nervöst! borde nog inte va nervös! men förr eller senare kommer nån göra ett terrordåd i tuben, vi får se vad som händer!


VAD GÖR MAN I 4 TIMMAR?

Klockan 10 imorse så tvärdog våran server på jobbet, fungerar inte servern så fungerar ingenting! fungerar ingenting brukar man oftast få gå hem! jag skickade hem säljarna men fick själv vara kvar och vänta på datateknikern som kom för 20 minuter sen, hur har jag då fördrivit 4 timmar utan internet eller nånting annat? jo jag har suttit och stirrat in i ett tomt säljrum med fötterna på bordet och familjen dammtuss som mitt enda sällskap!

Så nu är det fredag för mig! nu går jag hem!


DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS!

Godmorgon kära underbara mysiga härliga, roliga läsare! mår ni bra? jag mår sjukt bra bortsett från mitt slem troll som bor i min hals! tänk att en kropp kan producera så jävla mycket slem!! !

äntligen fredag! underbara fredag! det finns väl inte en dag som man längtar så mycket till som en fredag!



Alright nu är det dag 7 utan snus! av nån konstig anledning börjar jag känna mig mer och mer sugen på att ta en snus och bli människa! speciellt efter att jag har käkat! undrar om man ska ge sig på en helomvändning och sluta röka och köra med snus istället? pallar man det?

ne nu ska jag jobba lite,


huskurer är allt annat än goda! whiskey är...

dsc00066 (MMS)

huskurer är allt annat än goda! whiskey är bra mot mycket! MEN nu har jag pressat ner 2 vitlöksklyftor oxå! det smakar pecka men hjälper! häll upp ganska mkt whiskey, pressa ner vitlök, låt skiten stå och dra i 20 min, drick, ÖVERLEV


fortsätt simma fortsätt simma fortsätt sim...

dsc00065 (MMS)

fortsätt simma fortsätt simma fortsätt simma! jag är inte nåt direkt fan av tidiga mornar! normala fall går jag upp nu, inte står och stirrar vid en busshållplats! men men vafan! hösten biter tag i mig som en ilsken kamphund! kallt och jävligt! vad gör jag nu? jag ska till tant doktorn och se om mina grabbar simmar som dom ska eller om dom bara irrar omkring som vilsna myror, spännande? både ja och nej! vill sova!


Utan snus i 4 dagar försmäktar vi på denna ö

Aloha kära bloggläsare! Mår ni bra? lever ni? vad gör ni?

newsflash!!!!! Hör och häpna jag har slutat snusa! oväntat, helt otippat så tog jag min sista snus i fredags kl 17.00! Det va inte meningen egentligen att jag skulle sluta snusa, det bara blev så!


Det va när min mage kastat syra i flera dagar av mitt "sunda" levene som jag helt plötsligt tyckte att det va bra om magen fick vila från iaf snuset, ( kaffet skulle jag aldrig klara mig utan ) Min mage förtjänar att vila, även min stålmage kan tillslut lägga ner, jag klandrar den INTE! den har blivit matad med LITERVIS av kaffe varjedag i flera år, den har blivit matad med snus efter snus efter snus, den har blivit pepprad med chili! klart som fan den inte pallar trycket! det skulle inte jag heller göra om jag hade vart en mage.


skumt nog så har dessa 4 dagar inte vart några problem alls! i vanliga fall hade jag klättrat på väggarna, rivit loss små pappersbitar för att stoppa under läppen, köpt tonvis med tuggumin för att forma till snusliknande mintbomber att stoppa under läppen, ska jag va ärlig hade jag hellre slutat röka än att sluta snusa!


att sluta med båda två samtidigt är en mardröm utan dess like! mitt ex utmanade mig att sluta snusa och röka samtidigt samt börja med nakenyoga, nakenyogan sket jag i! jag slutade kort och tvärt både med cigg och snus! jag chockade kroppen totalt, första dygnet ville jag bara sova sova sova, jag låg i min loftsäng, stirrade på sprickorna i taket , tuggade pappersbitar tills käkarna värkte, jag sög på pennor jag gjorde allt, 14 dagar senare så föll jag , föll ner i nikotinhålet igen och där har jag stannat!


åh vad jag hatar folk som e psykiskt sjuk...

åh vad jag hatar folk som e psykiskt sjuka och sitter och mummlar för sig själva på tuben! sjukt läskiga! speciellt när dom mummlar nåt och stirrar som galningar mot mig


jag grillar ensam i förorten! jag sitter h...

dsc00052 (MMS)

jag grillar ensam i förorten! jag sitter helt solo med en bira i handen och grillar på gården, jag hör skrik långt bort i fjärran! undrar om det är skogslurfarna som är ute eller barnen på den andra gården, det är nog samma lika


MAN FÅR SKJUTA IRRITERANDE MÄNNISKOR VA?...

MAN FÅR SKJUTA IRRITERANDE MÄNNISKOR VA? sitter på tuben på g in till jobbet, en MYCKET irriterande människa sitter och lirar ett spel på sin mobil med sjukt störande ljud!!! jag sitter för inklämd för att säga till, det jag inte förstår är varför inte alla andra som blir galna på honom inte säger till? för jag ser ju blickarna! gha!


MOT HUDDINGE SJUKHUS OCH SPRUTAN! ja yes j...

MOT HUDDINGE SJUKHUS OCH SPRUTAN! ja yes ja andra dosen av fästingvaxinet ska tas idag, så nu e jag på g till huddinge, hurra hurra! jag måste berätta om min gårdag, den va riktigt kaos!! men det blir för jobbigt att mobilblogga om det så jag sprarar det tills ikväll:-D over and out sålänge


Vad hade du i veckopeng som liten? hahaha ...

Vad hade du i veckopeng som liten? hahaha 2 kids för en mycket vild diskution om hur mkt dom får i veckopeng, ganska kul samtalsämne, man börjar tänka tillbaka på barndomen hur roligt det va, alla galna grejer man hittade på! va det bättre förr??


det är jag Ölen och jägern tillsamans med ...

dsc00045 (MMS)

det är jag Ölen och jägern tillsamans med den riktigt tråkiga trubaduren! skål i alla hål


HEJ DÅ SVERIGE! har nyss käkat kl...

dsc00044 (MMS)

HEJ DÅ SVERIGE! har nyss käkat klart och står på däck och röker, ca 300 pers ombord haha! 95 procent pensionärer, hurra blir nog en underhållande resa!


DET ÄR JAG OCH PENSIONÄRSHEMMET BLÅMESE...

DET ÄR JAG OCH PENSIONÄRSHEMMET BLÅMESEN, Jag sitter på bussen mot grisslehamn för att åka båt för att fylla på barn och nikotinskåpet, jag fick åka själv idag, men vafan jag har min dator med mig och två fototindingar att roa mig med under 8 timmar, på bussen har vi tant asta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 och 15 samt Bosse a lagare, mohammed 1 2 3 4 5 och 6 samt holger som kör bussen, det här kommer bli en rolig resa


VAAAART ÄR ANDRÉ! ja vart är jag nånstans?...

dsc00043 (MMS)

VAAAART ÄR ANDRÉ! ja vart är jag nånstans? gissa det du och vinn en kopp blaskigt kaffe!


7 indier med vinterkläder står och huttr...

7 indier med vinterkläder står och huttrar på tåget! ganska rolig syn faktiskt! alla iförda nike mössor, jag får stå upp! hela tåget är smockat med folk! undrar vart alla kommer ifrån? imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! veckan har gått sjukt fort, rätt skönt! men det innebär oxå att man blir àldre lika fort! galenskap! nu ska jag snoka reda på en plats! over and out


HATA SL HATA SL HATA SL HATA SL HATA SL!!!

dsc00042 (MMS)

HATA SL HATA SL HATA SL HATA SL HATA SL!!!


RSS 2.0