JAG HADE FÖRTRÄNGT!!!!

Jag hade förträngt hur farligt det är att vandra omkring inne i stan under vintern! jag hade oxå förträngt att vintern i stockholm är ett enda långt träningspass!

Idag när jag i godan ro knallade till jobbet från tuben så föll det ner en gigantisk klump snö med massa is i från taket bara några få meter framför lilla mig! hade jag fått skiten i huvudet hade jag nog antingen dött eller fått bestående hjärnskador!

Det plogas konstig och dåligt i stockholm på vintern! det plogas upp gigantiska vallar på övergångsställen och andra "överfarts" leder för trafikanter, I och med detta så får man skutta som ett rådjur över meterhöga vallar med snö och annat läskigt! man får parera halkatacker för glatta livet när man knallar på isprydda gator och torg! detta medför såklart rysligt bra träning för ben, rumpa samt mage vilket iof är rätt najs men endå :D

stackars denna människa om personen ifråga nu hade tänkt sig att ta cykeln till jobbet :P

SNÖSTORM

TJUUUUUUUUUUUUUUUUT PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP  TJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT! så låter det från mina fönster just nu! jag vaknade upp runt 5 tiden imorse av nånting som lät som en döende hund, det tjöt och tjöt och tjöt, det tog ett par minuter i yrvaket tillstånd att fatta att det va en ryslig vind utanför fönstret, Tanken va att jag nu på morgonkvisten skulle bege mig till Robban men jag tänker INTE gå ut så länge jag inte behöver, måste iof till odenplan för att hämta pengar, men det är ett senare problem!

Fyfan stackars dom hemlösa som ligger ihopkrupnma under tidningspapper och kartonger just nu, medans vi "rika" och bekymmerslösa ligger inne i en varm lägenhet och klagar över lite vind och snö!

    

 

Ja så ser det ut just nu!

ikväll blir det julbord med jobbet :D får se hur mkt svininfluensa man får nu!

over and out sålänge!


MIN FÖRSTA JUL I FÖRORTEN

Swopp sa det bara så va man insöad :D det tog två dagar sen jävlar va det full vinter hur underbart är inte det?!! otroligt nog tycker jag SL funkar som dom ska funka :D wow!'

Det här blir min första jul ute i betongen! Det trodde jag aldrig! för ett år sen låg man i soffan inne i stan och fiffinurlade på vad livet hade att erbjuda! Vad skulle hända? 1 år senare ligger man i en soffa ute i förorten tillsamans med min babe, bor i en kalaslya med henne och njuter av livets goda :D

jag har nostalgitrippat i 2 dagar nu! igår lyssnade jag på metallica nothing else matters vilket fick mig att tänka på "the old days" Vi bodde ett gäng hos min polare Danne under flera månader, vi chillade, festade, snacka skit, drack kaffe, pantade burkar för att köpa snabbmackaroner, vi låg ofta i soffan och bara njöt av sjukt härlig musik! jag satt på tuben när jag hörde låten! När jag blundande så kände jag verkligen hur alla låg utspridda i sofforna och njöt :D fyfan vilka härliga tider :D



tyvärr finns det inte så mycket bilder kvar från den tiden då dom flesta har försvunnit i datorkrascher men det finns en hel del film som jag säkert kan fixa bilder ifrån :D

ne nu är det dags att bädda ner sig! imorgon måste man va pigg och glad för då väntar julbord med jobbet :P lär bli en intressant upplevelse med många intressanta människor :D haha!

hoppas det snöar på som fean under natten!

over and out från förorten :D


JAG VAKNA UPP MED BLONDINBELLA

oj hoppsan nemen André vad pysslar du med? jadu bra fråga? Nej jag va inte på nåt dunderparty igår och tryckte i mig en flaska whiskey och en platta öl.

Ne jag slog upp ögonen runt 10 tiden imorse och funderade på om jag skulle ligga kvar i sängen en stund eller inte, jag släpade mig upp och fick först och främst syn på att det minsan hade snöat på rätt bra under natten :D Glad och lycklig över det så satte jag på en panna java, stog och filosoferade en stund vid fönstret innan jag satte mig vid TV,n TV4 stog på menyn!

Ja jävlar där satt Blondinbella med sin karl Nils ( storstadspojken) och diskuterade bloggar i morgonsoffan, jag hittade inte ena fjärren så jag fick glatt titta på!

Fast jag hade nog med all säkerhet stängt av ifall det typ va nån annan jävla pundarbloggare typ som fröken Dessie haha :D

Nu ugglar jag lite här på jobbet, en lätt huvudvärk börjar göra sig påmind tyvärr : ( 10 dagar kvar till julafton :D nedräkning pågår pip pip pip

Förslag på vad man kan köpa till sin flickvän i julklapp motages GÄRNA!

over and out sålänge!


blöjbyte & svampbob fyrkant!

Hej världen : ) mår ni bra? jag är trött i mössan, har vart vaken sen haalv 8 ungefär, lilla busfröt Amanda vaknade upp då :P Det va lekfarbror André,s uppgift att agera lekfarbror så att fröken Millan fick sova : )

Morgonen började med en kopp kaffe på ballkongen, sen va det dags för blöjbyte, nåt jag inte gjort på säkert 10 år typ. rätt intressant uppgift på morgonkvisten, igår kväll va det blöjpluggning som gällde, kolla på nån rulle med en farsa som visa hur man gjorde, va sjukt kul haha! ska försöka hitta länken

allt gick bra iaf :D sen dess har jag och busferöt legat i soffan och glott på svampbob fyrkant heeeela morgonen :D tur att man är ett stort fan av barnprogram :D



Igår föll ju den efterlängtade snön :D Så efter middagen va det dags att leka Amanda trött :D ut i snön! busa runt i lekparken och kasta snö, göra snöänglar och ha allmänt skoj :D


       


JAG KUNDE INTE FLY!

Tjoho alla glada! Mår ni bra? det är ju för feeeeean freeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!!!! Ännu en vecka som har försvunnit på 2 röda sekunder! helt galet va tiden går fort nu!

Igår kväll åkte jag och hämtade en söt labrador som jag och babe skulle passa under kvällen, natten och dagen, ett riktigt litet charmtroll tycker jag :D för att slippa åka runt halva stan med tuben tog jag 4ans buss till hornsan, en resa som normalt tar tio minuter! Det va så mycket trafik så att det kändes som att vi åkte bakåt i tiden, va helt galet!

07.26 klev jag upp ur sängen, satte på kaffebryggarn, ställde mig och tittade på Karlsson som stog och viftade på svansen och la huvudet på sned, 07.30 va jag utanför dörren hängades efter en pissnödig labbe :P

under min lilla promenad kom jag fram till att jag INTE tänker skaffa hund igen, att gå upp snor tidigt i regn och rusk är ingenting för mig! har ju haft hund förut men nu får det nog vara!

OM jag/vi inte skaffar en stor tomt där man bara kan släppa ut hunden!

katt 4 the winn!

Vad kunde jag inte fly ifrån då?

Jo när jag efter mycket om och men och sega tunnelbanor så klev jag av i gamla stan, jag tar en väg upp där det inte går så mycket folk och man krockar aldrig med någon heller!

Denna gång va ett undantag, när jag kliver upp för trappan ser jag ett stort turistgäng med stora kartor i händerna! Jag letar alternativa flyktvägar för att slippa fångas in i hjorden av turister, FÖRSENT! en av dom såg mig och kastade sig nästan över mig för att få vägbeskrivning.

tysk turist på knagglig engelska kl 9 på morgonen VS Svensk orakad förotosbo kl 9 på morgonen
?0-0?

jag va trött, jag mummlade en vägbeskrivning på knagglig morgonengelska och gick iväg, undrar om dom hitta?


Den orakade sanningen

Jag har inte orkat raka mig på över en vecka, mitt skägg växer som okontrolerat ogräs en varm sommardag!
efter 3 dagar brukar jag ha en ganska sträv matta om jag inte rakat mig, så ni kan ju själva lista ut att jag idag ser ut som ett murveldjur

för er som inte vet hur ett murveldjur ser ut så ser dom ut såhär!



Jag funderar på att raka mig först på Söndag!

Det va tufft att kliva upp imorse, babe är hemma idag så hon låg och sussade så sött när jag med yrvakna ögon knallade upp och gjorde iordning kaffet, tror ni att jag ville gå upp i kylan? nej jag ville ligga kvar och värma mig med underbar kroppsvärme!

hon är så söt när hon sover :D



ungefär såhär söt fast sötare :D

Ne nu ska jag gå och prata lite med kaffemaskinen och se om den har nåt vettigt att säga!

Vi hörs!

klart slut varulvstjut




EN RÅ MISSHANDEL!!!

Här är en av anledningarna till att man ska äta det ens flickvän, fru, etc bjuder på!

En handikappad man tog inte emot brödet som hans flickvän erbjöd.

Då blev flickvännen vansinnig – och misshandlade mannen med ett rått köttstycke.

Den 53-åriga flickvännen Elise Egan slog uppretade gånger sin pojkvän i huvudet med en köttstek samtidigt som hon örfilade honom. Bråket uppstod hemma hos mannen som bor i Dunnellon, Florida, skriver AP.

Elise Egan erbjöd mannen en brödbit, men han tog inte emot den eftersom han hellre ville ha en småfranska.

Flickvännen har i förhör erkänt att hon slog mannen, men förnekar att hon använde köttstycket. Hon gjorde det "för att han skulle lära sig".

Hon står nu åtalad för överfall på handikappad vuxen, och släpptes mot borgen på 2 500 dollar. I januari ska Elise Egan infinna sig i rätten, och det är oklart om hon har någon advokat, enligt AP.

källa Aftonbladet




EN RAP, EN FIS, EN PRUTT

RAP FIS PRUTT, PRUTT RAP FIS, RAP, PRUTT FIS PRUTT PRUTT RAAAAAAAAAAAAAAAAAP!

nog för att jag är ärligheten själv och tycker att det är självklart att jag ska dela med mig av att min mage har vart en katastrof dom senaste dagarna, fyfan magknip till tusen och ett x antal rundor på muggen! jag mår iaf bra i magen nu till skillnad från min kära sambo.

fast jag tippar på att det va det mögliga brödet som döda min mage, vad det är för fel på min kära babe vete fan !

____________________________________________________________________________________

Så nu är äntligen iron maiden nerladdad och klar :D imorgon bitti sja jag njuta av grymt härlig musik OM jag kommer upp i tid!

Imorse vakna jag till liv när babe lägenheten nån gång runt 6 snåret, kände mig ganska pigg MEN det va ju en stund till klockan skulle ringa så jag somnade om, Självklart snoooooozade jag en gång för mycket!!! 08.45 alltså ganska precis när jag i vanliga fall ska va på kontoret ringer Millan!

några långa barnförbjudna ramsor senare satt jag grubblandes i soffan med en kaffekopp, jag HATAR att stressa på morgonen och kontoret klarar sig en stund utan mig, vart bara en timma sen typ :P

iövrigt har dagen flytit på som den ska och jag funderar nu på om jag ska slänga mig i säng och läsa en stund och förhoppningsvis komma upp imorgon!

vi hörs!


2a NATTEN I RAD!

Här sitter jag på kontoret och snurrar på kontorsstolen med en penna i munnen och fiffinurlar för mig själv, det är ett läskigt lugn på kontoret just nu tyvärr! jag har pillat i mig lite av lunchlådan till frukost kände att jag behövde fylla min lilla mage med nånting : )

För andra natten i rad har jag nu drömt att jag är en hemlig agent i ROM! samt att jag är en kombination av Bear Grylls och bartender, bear grylls gör bla tv programet " Extrem överlevnad " på discovery

Men som sagt jag är i mina drömmar en hemlig agent som far omkring i lång läderrock med tillhörnade hatt och cigarr i en skruttig gammal Lada, jag får diverse uppdrag från USA som jag ska genomföra, inatt skulle jag rädda en kattunge från en clown,

i den underbara kombin Bear Grylls och bartender så jobbar jag på en finlandsfärja, det kan va så att jag är nån variant av Färjan Håkan :P men jag blandar iaf drinkar upp på skorstenen, sen när färjan ska angöra hamn så tar jag min ryggsäck och kniv och hoppar i vattnet med alla kläder på, på kajen försöker jag göra upp eld för att hålla värmen!



Vad har du drömt inatt?



SIFFRAN SJU!

Jag gjorde en sån där Numerologisk analys och se på fan den är ju nästan på prickern MIG :D


Siffran Sju:
Du är intresserad av det ockulta och kan se på världen ur ett andligt eller filosofiskt perspektiv. Sjuor som du är ofta psykologer, genier eller affärsmänniskor men mer artistiska yrken kan också vara vanligt, som till exempel konstnär och författare. Du älskar människor och omger dig ofta med dina vänner. Av dem som inte känner dig riktigt sätts du av någon anledning ofta på en piedestal. Kanske kan det bero på din mystiska sida som gör att du verkar oåtkomlig.

I fel sällskap kan du lätt bli blyg och tillbakadragen, det blir du därför att du har svårt för att lita på folk. Du kan också bli cynisk och starta ett beroende, till exempel börja dricka.

Du är inte den som tar första steget när det gäller kärlek, utan du väntar på att någon annan ska ta initiativet. Men har du väl börjat träffa någon du tycker om är du inte rädd för att vara mer framåt. Den som får din kärlek svävar ständigt på rosa moln.

Sjuor regeras av Neptunus och de bästa färgerna är grönt, mossgrönt och silver.



GE MIG ENERGI!!!!!

Fyfan vete fan vad som händer! men den senaste månaden har jag vart sjuuuuukt otaggad, energilös, orkeslös, Man försöker tagga till men man kommer inte upp i den nivån som krävs för att det ska bli så bra som man vill!

Till och med när nån frågar om man ska med ut på krogen, jag känner mig rå taggad under samtalet men nån timma senare totalt otaggad,

Ikväll skulle jag till Robbans klubb, kännde mig råtaggad öven fast jag saknade pengar, skulle vimmelplåta lite, Knallade som en glad skolflicka längs lilla nygatan, men utanför liffy tappa jag den där energin som jag hade,

Jag tror att jag skulle behöva en redigt fet vitaminkick!!! bara pumpa i mig massa massa vitaminer av alla de möjliga slag! POWER UP! Den här jävla mörka hösten är fan inge bra för mig! jag behöver SOOOOOOOOOOOOL!

 

Idag satt jag och fiffinurla på jobbet och förundrades hur sega alla radiokanaler va, kl 6 bytte jag över till min favvokanal VINYL107! jävlar vilket ös det kan bli på mig om dom lirar rätt musik

MEN från kl 18.00 till 21.10 lirade dom BARA julmusik!!!!! jag kände att det kanske va en smula för tidigt för det!

Hahahaha kommer ihåg mina och Robbans vinyldagar! vi kunde sitta på min ballkong hela dagarna och röka, dricka kaffe , snacka skit och lyssna på vinyl 107 hela jävla dagarna! fan va najs det va! goa härliga tider!

ska se om jag kan gräva fram lite gamla bilder från den goda tiden :D


Nepp här blir det inga barn gjorda bokstavligt talat!

Tyvärr fick min kvinna besök av tant röd igår : ( så ingen bebbe denna månad heller ! BUHU!!!!
just det apropå det här med kids så ska jag på dop nu i helgen och plåta :D det är en gammal tjejkompis som ska döpa sitt barn och ville ha mig som fotograf och det säger man ju aldrig nej till :D

Ne nu blir det en garre på ballen med en skvätt whiskey och lite mys med baben!

so long fuckers!

ÄSCH här kommer några bilder från dagskryssningen vi va på i helgen : )

   
Vackra grimage klubben jag, Millan och Ida :D 

 

jag fick en roooooos av min babe <3
 


Man måste granska taxfree katalogen massor :D



Båten tutade hela tiden i den täta dimman :S

 



Som vanligt va bussresan hem en klass för sig




RSS 2.0