FETT TRÖTT!

Jag känner mig som en yrvaken koala som nyss vaknat upp i ett träd efter en hård natt! dock har jag inte vart på flaskan på hela helgen utan hållit mig till nyttigheter så som kaffe,läsk, mjölk och vatten, närmsta alkohol jag har varit i närheten av är ölkorven och den blir man inte så berusad på :D




idag ska jag tydligen jobba! min kollega som jobbar söndagar är sjuk så då va det bara att hoppa in och se glad ut! Vad ska ni göra denna söndag? söndagsslappa antar jag?  nu ska jag ta en till kopp java och en cigg på ballen! vi ses i dimman mina vänner

SKRIDSKOR ELLER SKIDOR?

yes vad ska man ha på sig på fötterna för att ta sig fram i stockholm i detta organiserade KAOS?! Det är ju hur mkt snö som helst!! Jag har med nöd och näppe överlevet denna vecka! först va det ganska " varmt" och sen frös det på så att man halkade runt som en pingvin, sen började det toksnöa och då vart det inte mkt bättre!

så frågan är om man ska införskaffa ett par gamla skidor och börja åka skidor till jobbet istället för underbara SL? fan åkte man skidor och grejer förr i tiden när man skulle nånstans kan man väl lika gärna göra det nu?



Är det bara jag eller dras konstiga människor till mig? Det är sällan som jag inte råka falla i klorna på nån mysko människa på tunnelbanan som vill snacka grekiska gudar eller annat konstigt?
Senast i förrgår åkte jag hem med tuben så hamnade jag rakt framför en lagom full herre som började prata om grekiska gudar, jag lyssnade intressant och hummade,

Men det är rätt kul endå med alla "orginal" som finns i tuben och runt stan , vi har den grekiska marathon löparen! skrikande jesustanten, " OS mannen , munsspelsmannen ,  mfl kommer du på nån?



Jaaaa nu är det bara 40 min kvar tills jag får gå hem från jobbet :D tydligen så vankas det pankakor hemma :D och det säger ju inte magen nej till!

kanske kläcker en bira sen ?

over and out så länge !






livet i sätra

statusen hos bergstedt / Ahlskog just nu! 4 pers i lägenheten, en försöker skiljas, den andra ligger och mummlar i soffan, den tredje har galet ont i benen och den 4e är äckligt hungrig! där har ni livet i sätra just nu!

 

 


AHHHHHH JAG ÄR SÅ DÅLIG!

Det är nästan så att man misshandlar er läsare varje gång man inte skriver nåt i bloggen : ( jag borde blivit anmäld för länge sen!  Man sitter på tuben och filosoferar och kommer på massa grejer som man ska skriva om! skriver ner dom i mobilen, sen glömmer man bort att man skrivit nåt i mobilen och så faller allt som ett korthus typ! Jag måste bättra mig! kom gärna med förslag på vad jag kan göra för att hålla bloggen flytande? Hjälp mig nu!

Mår ni bra? jag mår kalasbra! vaknade vid 12 rycket efter en riktigt najs sexdröm, ni vet en sån där som man bara vill somna om och fortsätta drömma på! men jag va klarvaken och slog en stund i kudden innan jag gick upp och tittade med långa blickar på kaffebryggaren som faktiskt fortfarande stog på sen babe vart uppe :D


Jag har typ varit ofrivilligt arbetslös i en vecka nästan! våran server på jobbet totalkraschade, klart som fan och lägligt nog såp hade våran datantekniker dragit till USA på semester, under några dagar låg jag i serverskåpet och ryckte i sladdar och tryckte på knappar enligt hans order vita telefon från soliga sköna Las vegas!


han kom tillbaka igår och knallade in på kontoret, tryckte på några knappar och så funka allt som det skulle igen! precis som jag misstänkte så saknade såklart servern honom och va självmordsbenägen, nu funkar iaf allt som det ska och jag ska strax röra mig mog jobbet :D


jahapp annars då? i lördags fick min dator dricka tequila det va trevligt :D jag fick oxå ett glas :D


jag ska kila ut på ballen med en kopp java och röka nu! sen jävlar blir det duschen och jobb! vi ses i dimman mina vänner




ATTACKERAD AV?

Igår när jag knallade runt inne i stan blåste edt plötsligt till en stark vind! "plask" sa det i ansiktet, jag fäktade som en tok för att få bort den blöta, kalla och äckliga ICA kassen som behagat flyga rakt in i mitt ansikte! det va inte trevligt nånstans!

Nu är det fan sinnesjukt jävla kallt! 16 minus har vi här i gamla stan just nu! jag självdör! I vanliga fall trallar jag omkring i en vanlig hederlig tröja, jacka, jeans och mössa under vintern, Imorse kände jag att skägget frös till is när jag va ute och rökte! inge snack om saken så idag vart det långfillingar för hela slanten och stora byllsiga vinterjackan! såg ut som en eskimå när jag klev in på kontoret :D

jag är helt galet trött just nu och vill helst bara sova men jag ska pilla i mig lite mer java och ta en cigg så man blir lite människa iaf igen!

Over and out sålänge


INTE EN DAG SOM ALLA ANDRA?

tjenixen tjabba hallå bloggen läget ba äru fräääääääääääääääsch?
iam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack! förlåt alla kära bloggläsare för min enormt sega uppdatering under julen, blogg semester kanske? eller så har min blogg hittat en tjejblogg och blivit kär? jag försökte fråga bloggen när jag loggade in för att höra vad den hade haft för sig under jul och nyår, tillsvar fick jag till en början "EROR" jag tippar på att min blogg är en aning bakis och skakis efter alla dessa helger.

Men nu har vi druckit kaffe ( spillde en kopp över tangentbordet"

Jag håller på med ett gigantisk projekt! jag försöker nämligen sumera 2000 talets händelser! det är en enkel match ELLER? blir iaf en rysligt massa gamla bilder :D

Idag är det som bekant Måndag!!! första jobbdagen på året! eller DU kanske är ledig några dagar till?
Vaknade upp runt 6 rycket efter att ha sovit sinnesjukt dåligt hela natten, Babe informerade att tv4as nyhetsmorgon inte sändes! Måndagskatastrof nr 1! hur fan vaknar man upp utan nyhetsmorgon?

När jag stog ute på ballkongen med dagens andra kopp java och cigg i handen så började det dundra utav bara helvete! några idoioter hade fått för sig att leka nyårsafton kl halv 8 på morgonen! det va ett jävla liv, nästan så att man trodde att det skulle kunna va krig!

Ne nu ska jag ta tag i lite papper

CYA!





RSS 2.0